Musicarenje bucova

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam imao jednu solidnu partiju musicarenja bucova, zakacio sam 6 komada i jedan mi uzeo najbolju musicu. Mogu reci da musica nikakva nije bila, a ispostavilo se da je dobro radila...velicina musice od nekih 1,5 cm samo flashbow, (zuto-zelena, providana musica). Ta musica na nista nije izgledala, cak ni formu duguljastu nije imala. Cudni su ovi bucovi. Voda je bila mutna providnost nekih 40 cm. I kao sto ste spominljali u ranijim postovima, najlakse se mogu upecati bucovi na vidjeno sa mekom(kada kazem mekom, mislim na to da musica moze i da pljusne ali nesme struna da ostavlja tragove na vodi) prezentacijom musice blizu bucova na nekih 40- 60 cm blizu ribe, jednog sam upecao a da ga nisam video, to mi je bio prvi. Neki su skocili odmah cim sam ima bacio musicu, neki na lagano cimanje, a drugi dok povlacio brzo. Izgleda da se hranio juce. I jedno od pravila je da posle jednog zabacaja, mozda najvise 3 zabacaja, napraviti pauzu od nekih 5-10 minuta. Nazalost nije se pojavio nijedan krupniji, sem onog sto mi oteo musicu kao sto biva u svim ribolovackim pricama  :). Nadam se da cu imati slicne uslove i raspolozene ribe da tako ganjaju musicu, a isto zelim i vama - super je dozivljaj i prilicno fino se bore ribe.
Boris

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
mislim da se ovde moze videti musica koja je "radila posao"

Prilozi

• 27.06.2009 010 (Medium).jpg
    27.06.2009 010 (Medium).jpg
    141,1 KB · Pregleda: 207

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Da ne kažete da nema fotki, - evo jednog večerašnjeg u gro planu.

Prilozi

• IMG_0082.JPG
    IMG_0082.JPG
    165 KB · Pregleda: 199
  • IMG_0084.JPG
    IMG_0084.JPG
    113,6 KB · Pregleda: 229

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Kuzma je napisao(la):
   Jel mu ovo polarna lisica u ustima?

Dvobojna kombinacija, odozgo polarna lisica maslinasta, a odozdo Steve Farrars Flash blend boja Grey Strašan materijal, doduše skup. I naravno OKO.

Prilozi

• ctStvFar550.jpg
    ctStvFar550.jpg
    23,6 KB · Pregleda: 191
  • fwm368.jpg
    fwm368.jpg
    219,4 KB · Pregleda: 188

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Gde si uzeo ovu sintetiku?

za tebe je u Pančevu, podelićemo  :D

MIslim da sam nešto kupio ovde:
http://www.britnett-carver.co.uk/flyonly/prods/747.html

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
IMG_1330.jpg

juce na bambulu,imo i par napada,zaletali su se ko manijaci kad bi bambula od foam-a pala na vodu i vjerovato ju u naletu izgurali sa vodenim filmom (ko stuka prelagane popere).
ni jedan streamer nisu ni pogledali!?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam ga dobio!Našao sam ga iza pojasa trave!Najbolje uzima kod mene kad uopšte ne raubuje,ovog sam izvukao na mestu gde nikad ranije nisam bacao,zaista sam imao neki lud osećaj da je ta riba tu.Riba je vraćena.

Prilozi

• ha,ha.jpg
    ha,ha.jpg
    192,5 KB · Pregleda: 607

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Danas sam ga dobio!Našao sam ga iza pojasa trave!Najbolje uzima kod mene kad uopšte ne raubuje,ovog sam izvukao na mestu gde nikad ranije nisam bacao,zaista sam imao neki lud osećaj da je ta riba tu.Riba je vraćena.
BRAVO!!! Slikaj strimer, mada ribu kao i uvek hvata ZNANJE!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ono što je bitno je da je udica dužeg vrata,mislim da se vidi na slici gde je u vilici ribe,na samom rubu usta,tu udica sa kraćim vratom nema šta da traži,posebno kod ovako opreznih riba.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
zvezdan je napisao(la):

Šta reći  :respect1:  :respect:

Vrh Dno