Marushani
Full member
Juce sam imao jednu solidnu partiju musicarenja bucova, zakacio sam 6 komada i jedan mi uzeo najbolju musicu. Mogu reci da musica nikakva nije bila, a ispostavilo se da je dobro radila...velicina musice od nekih 1,5 cm samo flashbow, (zuto-zelena, providana musica). Ta musica na nista nije izgledala, cak ni formu duguljastu nije imala. Cudni su ovi bucovi. Voda je bila mutna providnost nekih 40 cm. I kao sto ste spominljali u ranijim postovima, najlakse se mogu upecati bucovi na vidjeno sa mekom(kada kazem mekom, mislim na to da musica moze i da pljusne ali nesme struna da ostavlja tragove na vodi) prezentacijom musice blizu bucova na nekih 40- 60 cm blizu ribe, jednog sam upecao a da ga nisam video, to mi je bio prvi. Neki su skocili odmah cim sam ima bacio musicu, neki na lagano cimanje, a drugi dok povlacio brzo. Izgleda da se hranio juce. I jedno od pravila je da posle jednog zabacaja, mozda najvise 3 zabacaja, napraviti pauzu od nekih 5-10 minuta. Nazalost nije se pojavio nijedan krupniji, sem onog sto mi oteo musicu kao sto biva u svim ribolovackim pricama
. Nadam se da cu imati slicne uslove i raspolozene ribe da tako ganjaju musicu, a isto zelim i vama - super je dozivljaj i prilicno fino se bore ribe.
Boris
Boris