Musicarenje kao stil zivota

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0

Intervju dva Aleksandra u Športskom Ribolovu! Možda nekome pomogne ...

Aleksandar Vrtarić filozofiju mušičarenja saopštava putem svojih vrhunskih fotografija :tbumb: Ko nije video, neka obavezno pogleda:
www.erinaelin.com i www.suckmyfly.com

Pozdrav!

Prilozi

• Sportski Ribolov intervju.pdf
    253,6 KB · Pregleda: 982

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ove slike su vrhunskije od vrhunskih. Svaka čast uvaženom gospodinu Čaku Norisu ali ovako dobre fotke su jače i od njega.

:respect1:  :tbumb: :respect1:  :tbumb: :respect1:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Mušičarenje
Kada sam kao klinas gledao Blafa i Medmedovića kako mašu pomislio sam da nema gracioznijeg umeća od mušičarenja.
Mnogo godina maštanja o mušičarenju i najzad počeo.
Početak je težak ali kako kaže indiska poslovica "kada je učenik spremam učitelj će se pojaviti"
I stvarno tako upoznah divnog čoveka i krenuh u život kakav danas poznajem
Opterećen priborom i umećem zabacivanja prvo nisam video suštinu mušičarenja. Kasnije kako vreme odmače shvatao sam lepotu ovog umeća lova ribe mušicom. Svet se na vodi sa muhom na kraju najlona činio nestvarnim, neopipljivim i večnim. Napokon dočekao sam da vežem prvu mušicu, e to je tek priča za sebe. Krenuo sam da hvatam ribe i svojim imitacijama što doprinosi sve većem uživanju u mušičarenju.
Mušičarenje je za mene večni prijatelj. Svaki čovek bilo da je brat, sestra, majka, otac, sin, ćerka, tetka itd. može da vas iznervira, uvredi i povredi. A mušičarenje odnosno priroda nikad. Priroda je iskrena, netrazi ništa a "daje se cela". To od ljudi je gotovo nemoguće zamisliti. Mušičarenje je način življenja.
Mušičarenje kao sport je isto divno. Bilo da izgubite ili da pobedite vi ste srećni ako ga doživljavate na pravi način. Uhvaćenoj ribi pružim drugu šansu a ako se ona otkači sa pljuskom dlana od površine vode je pozdravim i poželim nam ponovni susret! Svaki put kada neko gleda fotografije sa mojim ulovima i pita me koja je ovo riba ja mu odgovorim "to je moj prijatelj koga najmanje znam a najviše mu se radujem kad dođe"!!!

Uživajte u mušičarenju i u njegovoj suštini kako je rekao strasni

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Lepo!

Nisam fanatični ljubitelj mušičarenja, pecam svim tehnikama, čak i na plovak, ali ovo je lepo sročeno!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Jos jedan blog Aleksandra Vrtarica je na sledecoj adresi: http://www.suckmyfly.blogspot.com/

Hvala ti sto ovako lepo prezentujes musicarenje.

Sve cestitke Al.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
drogi je napisao(la):
Uživajte u mušičarenju i u njegovoj suštini kako je rekao strasni

Tako je druze, i koristi forum da upoznajes divne ljude, ima ih dosta, uci od njih, druzi se i lovi sa njima, upoznaj sto vise reka  i predela i slikaj sve to  :bye:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
lazza je napisao(la):
Jos jedan blog Aleksandra Vrtarica je na sledecoj adresi: http://www.suckmyfly.blogspot.com/
15hjxc.jpg

GUESS YOU WOULDN'T LIKE TO LEAVE ME ALONE WITH YOUR ROD, WOULD YOU?
:D

Ludiranje kao stil života!  :lol:

:tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Its a way of life .... eto ja sam totalno prso ...  :-X
fly or die

Vrh Dno