Musicarenje klena u periodu novembar - mart

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
ZAdnjih dana su bili jaki mrazevi a Timoku malo treba da smrzne, naročito u gornjem toku kod mene i po ovako niskom vodostaju.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da se ti preselis negde ovamo na moravu pa celu godinu da pecas  ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Bože zdravlje juna naredne godine će se gledamo  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bolji je kraj avgusta i septembar  :)  u junu je jos velika voda , u julu su ogromne vrucine i cveta alga ...a od pola avgusta kada svuda stane da radi riba ovde krece glavno desavanje

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
polako zatvaram ovu i narednih dana planiram da otvorim novu sezonu  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
cepas na bambulu i dalje sve u 16....zavidim vam svima koji lovite...kod mene bass otiso u dubinu nema sanse da ga nadjes musicarcem a i kisa ubi zadnjih par dana i blato je svuda tako da sam sezonu zavrsio...otvaram je pocetkom sredinom februara...do tada samo stancovanje popera...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sada ti zavidis meni a u februaru cu ja tebi  :D tada nece biti dobra voda i bice zima da crknes  :( zato sada koristim lepo vreme  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja danas zatvorio ovu sezonu  :) imam ambiciju da sutra otvorim novu ...ako budem u stanju  :-\

IgorPetrovic

Junior member
Učlanjen(a)
02.12.2013.
Broj reagovanja
0
Svaka cast na ulovima i entuzijazmu. Ja zavidim i na sreci sa vremenskim prilikama, kod mene kako je "pala" magla pre 15-20 dana, jos uvek lezi nad gradom i okolinom, a dnevne temperature sve oko 0 C ili jedva u plusu. Ali valjda ce se u februaru obrnuti situacija, Negotin je poznat po tome. :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas sam konacno uspeo da odvojim par sati za ribolov . voda je sasvim solidna i riba dobro radi na bambulu . bez problema se ulovi par desetina riba za dva sata  :)

2j42b78.jpg

23r9tns.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Fino ti to, a kod mene su vode opet ogromne a da se razbistre ko zna koliko če im trebati  :'( a kiše nam još uvek padaju  :(

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Bogami ove godine kisa i Bogu dosadi pogotovu dole kod nas J.Morava ja mislim da je jos uvek mutna a i vodostaj joj se menja zbog hidrocentrale ispusne vode tako da je bila dobra samo u jutarnjim satima. :(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kod mene brane ne igraju neku veliku ulogu , zbog njih varira 10cm i to na par dana . ali mnogo je padala kisa i veci deo godine je morava bila mutna . sada je bistra ali je veca nego prosle godine u isto vreme za sigurno pola metra . malo je teze naci odgovarajuci teren za zimske klenove po jakoj vodi ali kada se nadje ulov je zagarantovan.
danas sam pecao sa bambulom na desetki i imao sam dosta promasaja . prava mera bi bila 14 ali nemam ih vise u kutiji a nisam imao vremena da ih navezem ... ribe su nepoverljive prema vecoj muvi ali moze i na nju da se dosta uhvati jer su bas aktivni na povrsini

Vrh Dno