Musicarenje klena u periodu novembar - mart

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
na policelonke sa paunom i braon perom na 14 i na imitacije jednodnevki isto na 14 . nije bitna mnogo muva . najvaznije je da se pronadju i vazna je prezentacija .... da ne pravis mnogo buke pri bacanju i izvlacenju riba da se ne poplase  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
doslo je vreme da se pise u ovoj temi . jutra su hladna sa temperaturom ispod nule i sve je teze na moravi muvom prevariti ozbiljniju ribu .
danas sam upecao desetak ovakvih kao na fotografiji ...

33ua8th.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
vreme suncano , voda mala bistra i hladna . idealni uslovi za novembarsko musicarenje suvom muvom na moravi . plitak teren sporijeg toka sa preprekama je pravo mesto da se potraze novembarski klenovi ...

whkuau.jpg

11id086.jpg

2mplml3.jpg

2wmkso8.jpg

2wfrewk.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kada se otkrije mikrolokacija sa klenovima lako se ulovi vise desetina  za zimske uslove sasvim solidnih riba .

b7gm0h.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sta te zabole sta ja radim sa ribama koje upecam . ja tebe ne pitam sta ti radis sa ribama koje ne upecas  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ajde idi truj neku drugu temu , nisi interesantan . bolje gledaj ove slike terena da naucis nesto kada odes negde da pecas u ovo vreme da znas gde da trazis ribu .
ja sam mesar za sebe i ne vidim kako to tebe tangira i ugrozava .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Niti me tangira, niti me ugrožava. Ne mušičarim po takvim terenima. Dobro je da si priznao da si običan mesar.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da jesam mesar . jesi li zadovoljan?
ne pecas na takvim terenima ? eto slucajno sam prelistao ovu temu i na strani 19 skoro na danasnji dan pronadjem kako places kako si popusio na moravi pokusavajuci da musicaris zimske klenove verovatno pod utiskom ulova i fotografija koje redovno objavljujem u tom perijodu

Baki-Pa je napisao(la):
Hvala Mafke, ja ga danas debelo izduvao na Moravi. Ni jedan klen se nije pojavio. A baš sam se naložio  :yeswink:
i sta si naucio za godinu dana osim da kenjas po forumu u temama zvezda /partizan? ima li pomaka ili i dalje isto?

Vrh Dno