Musicarenje klena u periodu novembar - mart

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pobogu baki , kako da se naljutim na bolesnog coveka  :-\
ja sam naprotiv u tebi video sve pozitivne ljudske osobine . malo si nekulturan i psihicki neuravnotezen ali uopsteno sasvim si ok .
naivan si i izigravas tudjeg kera i ujedas umesto drugog koji mudro cuti i ne pravi ovde budalu od sebe kao ti . pominjes mixmastera koji ne verujem da zna da postojis i brze si se posvadjao sa njim . napadas mene jer si umislio neku moju povezanost sa njim i svaka se nasa prica zavrsi sa mixmasterom .
garantujem da postoju odgovarajuca dijagnoza za tvoje stanje ...ali u principu nisi los  :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A koja je tvoja dijagnoza? Možda sam budala, kao što kažeš, ali za razliku od tebe, nisam jajara, uvlakač i pizda. I za razliku od drugih, ja ti u lice kažem šta mislim o tebi. Ako smatraš da je to za neku dijagnozu, to je tvoja stvar.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki ovo smo trebali da raspravimo preko poruka jer stvarno nije primereno ni sta sam ja tebi ni ti meni napisao . kada je pocelo ovde neka ide do kraja pa neka urednici brisu ili sankcionisu ako misle da treba .
hocu da mi konkretno objasnis sta sam ja to uradio da me ti a da se nikada u oci nismo videli okarakterises kao prethodnom postu ? znaci lepo da mi objasnis i obelodanis sta sam rekao ili uradio ili u cemu sam i kako ucestvovao .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Reći ću ti to u četiri oka, ako se ikada sretnemo. Da ne misliš da ti pričam iza leđa ili ovde preko tastature.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
neces baki  :nowink: ima lepo da mi kazes ovde javno da svi cuju kakav sam ja covek isto kao sto si me javno pljuvao . zato pisi sta sam ja to uradio ili ocekujem izvinjenje za uvrede

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za izvinjenje ćeš morati debelo da se potrudiš. Nisam od onih koji ne priznaju greške, ali sam u vezi tebe skoro 100% u pravu. Uvek ostavim neki procenat za grešku.....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zadnji put te pitam, hoces li da napises sta sam rekao ili uradio ? nemoj da me cuvas , slobodno napisi da i drugi znaju o cemu se radi

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sasats je napisao(la):
zadnji put te pitam
posle svega sto si mi napisao i nedostatka volje da argumentujes ostacu civilizovan i zadrzacu se na prekidu komunikacije kad se vidimo

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jebala vas tastatura stvarno ste ko dve zene... dajte fotke sa pecanja... sasa plz daj jos slika morave. Uzeleh je se

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
opasni ti tereni na moravi...bude mi letosnja secanja sa drine...ova godina bila ko ni jedna do sada...klenova bilo ko pleve..nekada samo malih al uglavnom je bilo velikih komada....zato sale kaci samo ne stedi nas ...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
u pravu si oholi . ovakvo prepucavanje je zenski sport ...povuci cu se i nastavicu da pisem strogo o temi , iako me je zaintrigiralo sta je milance hteo da kaze na postojecu problematiku ? mozda nesto sto njegov snupi nema ovlascenja da napise ?
da se vratimo na ribolov  :) danas je bio odlican dan za musicarenje na moravi . vreme toplo bez vetra a voda jos manja nego juce . ulovio sam gomilu klenova , sigurno bar 50 komada raznih dimenzija .

2n67syc.jpg

2wfmj48.jpg

24e6p8p.jpg

29vl65l.jpg

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Ja sam juče obišao Beli Timok... Krupniji klen se povukao u dublje virove, voda mala, bistra i hladna, uzimali su samo oni sitni, max 20 cm... U odprilike 2 km toka uspeo sam da ih nađem na tri lokacije gde su bili aktivni. Sve u svemu najverovatnije sam zatvorio sezonu klenolova...

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
eto i ja dosta nalovih, ali uglavnom manjih, na terenima gde sam ovih dana  uzastopno bacao  mokre( i zarazih se sa beovicama,  danas preko 100 komada-lakse ih je hvatati kad su periodi bez vetra, opet zena kuka!).za klenove policelonka na kineskoj, otprilike kao br. 13, crna sa lakiranim crvenim dupetom i nogama od crne kokoske.

Vrh Dno