Musicarenje klena u periodu novembar - mart

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Evo ja da uništim temu kad ste mi Drinu zagadili  :bleh:
Jedan savjet jer sam sve te provokacije prošao.Čak su puštali kerove na mene,bilo je i pucanja,bacanja kamenja i sličnog.
Ali ono što ih najviše nervira je da ostane MIRNI!!!
Dostojanstveni i istrajni u onome što radite-MUŠIČARITE!
Ne dozvolite da Vas spuste na svoj nivo i dobiju na iskustvo  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mafke druze nemoj da diras decake , kada odrastu sami ce se stideti svojih postupaka . osim ako ne odrastu u konje nevaspitane , e onda nema spasa i nije greota upotrebiti motku

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Klenaros,uvek sam bio uz tebe,a i uz Saleta po pitanju klenolova i izvinjavam se  sto ''zamutih vodu''.

Sale,to nisu decaci,nego BIZGOVI. U nihovim godinama sam imao vec poprilicnu licnu biblioteku i krenuo na rusku klasiku.

Da si ti bio na mom mestu (hvala Bogu zdrave noge imas ),garant bi potrcao,jer ono prelazi granicu  ''decackog ''bezobrazluka.

Kamencic je cest ''pozdrav'' mojih poznanika koji zure kejom ili  me zagovaraju u prolazu ka centru grada,ovo je za moj pojam HORROR.

Kao klinac sam imao cak i dozu strahopostovanja  kada sretnem starijeg ribolovca,kavi ce ovo ljudi da budu breeee. Umesto da im ribolov privuce paznju i iskuliraju me bar,pa i dobace nesto ako ih ne interesuje  ribolov oni ''pljuuus'' pa napusavanje,psovanje,skandiranje i na kraju urlanje kao pomahnitali.
  Da nisam obracao paznju,usledio bi i 2.,3. kamen.

Nije mi do klena kao sto Simpson misli,ogorcen sam jako.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Zanimljivo je loviti klena u ovom periodu, potrebno je puno vestine prici mu i zaista mislim da cu tesko podneti zimske dane kada necu moci da izadjem na vodu... Sa druge strane o ljudskoj nekulturi necu da pricam za kratak period koji se bavim ovim vidom ribolova imao sam par neprijatnosti cak sam i grebao uz bedem da dodjem do majmuna koji je vredjao nicim izazvan. Od tada sam resio da sto manje pecam na udarnim mestima da ne bih dosao u iskusenje da zbog nekog polusveta zavrsim u zatvor...

Послато са ZTE Blade Q Maxi

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
89kobra je napisao(la):
Zanimljivo je loviti klena u ovom periodu, potrebno je puno vestine prici mu i zaista mislim da cu tesko podneti zimske dane kada necu moci da izadjem na vodu... Sa druge strane o ljudskoj nekulturi necu da pricam za kratak period koji se bavim ovim vidom ribolova imao sam par neprijatnosti cak sam i grebao uz bedem da dodjem do majmuna koji je vredjao nicim izazvan. Od tada sam resio da sto manje pecam na udarnim mestima da ne bih dosao u iskusenje da zbog nekog polusveta zavrsim u zatvor...

Послато са ZTE Blade Q Maxi

Kobra brate,ti najbolje znas da upravo  kapitalni klenovi patroliraju  tim delom gde je najprometnije. Npr.kod bolnice sad je lepota ,mirna voda,presvlaci  se BWO,reka  neobrasla upija svaki zracak sunca pa se moze i prezimeti sa stapom u ruci ako je blaga. Ipak,tu je masa ljudi,penzionerima ne zameram dobacivanja,ali se cudim da ljudi ostarese i umrece uz Belicu a ribolovac  na toj reci im je smesna pojava.
Takodje kod mostova gde je cirkulacija najlepsi su klenovi. Ima ljudi koji postuju FF,ima ko dobaci salu,smeta,daje saveta iako  i ne zna na sta lovim. Uglavnom me ljudi poznaju pa nemam problema,do ovo danas prvi put u zivotu.

Nemam namere zbog idiota da ne posecujem bogate terene,a na 200-300m od mog stana :nowink:
Nadam se da se nece ponoviti danasnja neprijatnost. Logicnije je skloniti se na kraj grada ili  skroz iz njega i uzivati u miru,ali malo vremena imam pa rekoh da u komsiluku bocnem nekog glavonju gde su sada najizglednije sanse.

Mozda kupim u ''MAGNUMU'' pracku ( crnu udovicu ),pa kad neko pocne da mi prdi  izvadim pracku i ocesem mu kenjaru da mu bude plava  nedelju dana ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sasats je napisao(la):
... iako me je zaintrigiralo sta je milance hteo da kaze na postojecu problematiku ? mozda nesto sto njegov snupi nema ovlascenja da napise ?
...

Obzirom da sam prozvan - slučajno kliknuh "reply" na telefonu, nisam bio pri kompu na Drini.
Inače naravno da sam zgađen slikom mrtvih klenčića. Slike sa tom količinom primitivizma više ne objavljuje niko i nigde. Čak i feederaši i plovkaroši slikaju žive ribe u čuvarci pa ih posle toga puste. Ali, od tebe drugo nisam ni očekivao. Verovatno je tu probrano najvećih 10-tak za slikanje a ostatak za komšiluk u crvenom džaku od paprike negde iza tebe. Verovatnoća da si uhvatio tačno 10 klenova i samo njih zadržao jednaka je nuli...
Ako misliš da si tom slikom dokazao da si nekakav "dobar" mušičar - to na ovom forumu ne bi trebalo da bude nikakav argument već upravo suprotno.
A najviše sam razočaran činjenicom da niko osim Bakija nije stavio primedbu na ovu fotku...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
milance, verovatnoca da si slucajno prvo citirao moj post pa zatim slucajno poslao poruku je totalno jednaka nuli . i to bas posle divljanja tvog drugara koje si pazljivo pratio celo vece . mnogo je verovatnije da si nesto vezano za citiran post napisao a zatim obrisao . u tom smeru sam ocekivao komentar sa tvoje strane .ali ako je greska izvinjavam se sto sam te pomenuo
sto se tice slike koja ti se ne svidja a tvoje je pravo da ti se ne svidja ... na fotografiji je tacno toliko riba koliko sme da se ponese i tacno je da sam tog dana kao i juce ulovio mnogo vise riba nego sto sam slikao . nigde nisam napisao sta sam uradio sa ostatkom ulova . niko koga ti poznajes nije video sadrzaj moje cuvarke da bi mogao da ti prenese . nikada nisi pecao sa mnom da bi imao izgradjeno misljenje kako se ponasam na vodi i prema ulovu . tvoje je pravo da ti se ne svidja fotografija , tvoje je pravo da to napises , tvoje je pravo da pustas sve sto ulovis iako uglavnom i pecas gde se sve mora pustiti .ali nemas pravo da lazes , izmisljas i pretpostavljas . ako te zanima a verujem da te ne zanima sta se dogodilo sa ostatkom ulova pitaj i dobices odgovor i nemoj da lupas gluposti 

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
I jedna I druga strana je ovde u pravu..ali prestanite sa prepucavanjem vise...slika nije prikladna I ja se slazem posto sam zagrizeni pobornik uhvati pusti ali svako ima pravo da radi sa ribom sta hoce..klenovi su u meri I dozvoljena je kolicina prukazana na slici..e sad druga je prica sto upecani klenovi ne mogu svi odjednom da cekaju zivi u plicaku u redu da bi se napravila dobra fotka...milance I sasa odlicni ste ribolovci obojica I to stoji ali ne prepucavajte se vise zaboga...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Evo ja te pitam, šta je bilo sa ostalim ulovom?

P.S.  Snupi je kulturan pas, nije džukac, za razliku od moravskog mesara.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Meni je slika potpuno prikladna, u skladu sa mentalitetom autora. Za pohvalu je sto se taj autor ne folira ni najmanje. Verujem da ima bezbroj ilegalnih slika, neke sam i video, neke je cak i okacio na forume pa na sugestiju skinuo. Ipak je za pohvalu.

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
gegula hvala na razumevanju za ribolovce koji nose ulov . posebno mi je drago na podrsci od coveka koji ne uzima nista  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Evo ja te pitam, šta je bilo sa ostalim ulovom?

P.S.  Snupi je kulturan pas, nije džukac, za razliku od moravskog mesara.
pustio te opet gazda u setnju?
ostatak ulova se zadrzao u mojoj ruci koliko je potrebno da se otkaci sa udice . radi se o vise desetina riba i sve su zive. juce sam jos vise ulovio i ni jednu nisam ubio .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Meni je slika potpuno prikladna, u skladu sa mentalitetom autora. Za pohvalu je sto se taj autor ne folira ni najmanje. Verujem da ima bezbroj ilegalnih slika, neke sam i video, neke je cak i okacio na forume pa na sugestiju skinuo. Ipak je za pohvalu.

Sent from my HTC One using Tapatalk
koliko vas to ima mitinih poltrona ?
bojane, ti si zadnja osoba ovde koja treba da se ukljuci u raspravu o ribama koje sam ubio . ti si mesar sa zamrzivacem samo za ribu i redovno koljes velike kolicine . pored toga uopste ili veoma retko musicaris tako da nisi merodavan da bilo sta napises

a ovo su simpsonove slike licnog zamrzivaca za ribu u skladu sa njegovim mentalitetom . smrdljive patike su verovatno za poredjenje da bi se odredila velicina . kao kada slikaju ribu a pored stave plasticnu flasu , novine ili slicno . jedino nije napisao koji je broj patika ?

dr3vo9.jpg

sor4b5.jpg

303h0l2.jpg

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Pustite, ljudi, ove gluposti. Eno vam spanske musice ili PP pa tamo raspravite sta imate, molim vas. Us****e temu, a aktuelna je.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Najlepse su slike  zivih ulova,to stoji. Ja jbg. imam npr. fotose  jednog  najkrupnijeg klena od  4 kom,( i to na trvi uz plutu i cekrk. tog dana ulovljenih ) i namera mi je da ga nosim.

Sta treba  da radim ako  slikam ribu koju bih poneo,trba  da je slikam fol nasukanu uz obalu ( da kolege ne bi znale sta se desilo s'tom ribom jer je kao spremna da pliva dalje ),a onda je palicom klepim  zavrat i upakujem u prsluk.

Sale je slikao svoj plen toga dana i ribu koju sprema  da ponese kuci. Ulov je  bericetan a slika skockana do detalja.

Znaci imenjace,ubuduce otskljocaj profi fotke koje inace umes da odradjujes,pa posle pobij ribu i kuci jer ces ispasti  ''pravi'' FF  :doh: :D

Vrh Dno