sasats je napisao(la):
koliko vas to ima mitinih poltrona ?
bojane, ti si zadnja osoba ovde koja treba da se ukljuci u raspravu o ribama koje sam ubio . ti si mesar sa zamrzivacem samo za ribu i redovno koljes velike kolicine . pored toga uopste ili veoma retko musicaris tako da nisi merodavan da bilo sta napises
a ovo su simpsonove slike licnog zamrzivaca za ribu u skladu sa njegovim mentalitetom . smrdljive patike su verovatno za poredjenje da bi se odredila velicina . kao kada slikaju ribu a pored stave plasticnu flasu , novine ili slicno . jedino nije napisao koji je broj patika ?
Sale sto se bre ljutis na mene a ja te podrzao u potpunosti
Ajd procitaj jos jednom sta sam napisao, izgleda ti treba nekoliko citanja da skapiras.
O slikanju nemoj molim te jer ti je na svakoj slici stap debelo iz ribe ciljno i samo sa jednim razlogom. Pokoljem ja po kojeg smudja ne sporim ni jednog trenutka, ali koliko ga pecam veruj mi da zadrzim 10% i to samo one od 2-3kg. Bas izuzetno retko neki od 1.5kg i to ako nemam vec kuci ni jednog.
Patike na mojoj slici su zenine, niti je neka velicina u pitanju niti je slika namenjena kurcenju vec samo Maricu koji je pricao da foliram za smudjeve.