Zasto ovo radis covece, zasto???? Da li mi to igras po zivcima, ili glumis nesto? Da li stvarno zelis da stvoris sliku o tome da mix svira a mi igramo? Sta ce ti to u zivotu covece? Evo necu da te banujem, ne zato sto sam dobar, vec sam razuman covek. Voleo bi da i ti jesi, a nadam se da jesi! Nada umire zadnja, nedozvoli da umre. Tvoje poruke i poruke ostalih koje se ticu Mixmastera sam obrisao. Vise m ise smucilo a i zgadlio da citam o njemu. I dobro i lose. Ovaj sajt se njimene bavi. Imamo mnogo lepse teme za razgovor nego da tupimo oMixmasteru, njegovom pristupu zivotu, ribolovu i ostalo. Ako je on oko sebe stvorio famu, vi ste ti koji mu je odrzavate. Ja bi voleo da vreme koje imam ili nemam posvetim mojoj strasti koja se musicarenje zove. Zato sam sajt i stvorio, a ne mesto gde ce da se pljujete i serete jedan drugome. Umesto da pisem o ovoj temi, a mislim da imam dosta da napisem jer sam ceo zivot proveo na rekam ove sirine, ja gubim vreme i zivce na ovakve odgovore. Zasto ovo radim, uopste mi nije jasno??? Mogu da budem pravi autokrata i da se ne objasnjavam. Ali stalo mi je do sajta, stvarao sam ga sa najboljom namerom. Nisam slabi, a to je prvo sto moze da se pomisli kada se neko pravda, vec imam razloge sto sve ovo pisem. Ko ih vidi super ko ne, ne. Ali hajdeda se vratimo na temu. Sada jos uvek molim, zaista mi je muka, ali izgleda da cu prestati sa molbama i krenuti sam najgorom diktaturom.