Mušičarenje na stajaćim vodama (Stillwater Fly Fishing)

nemanja

Junior member
Učlanjen(a)
05.05.2007.
Broj reagovanja
0
drugari, nisam Vas zaboravio, niti taman posla naljutio i odreko se vas, ali sam u takvim g.....ma bio, podstanarskim, selidba jedna, pa druga, pa sve ostalo sto ide uz to.Svaki dan kad prolazim pored Toplice, J.Morave meni mrda u stomaku.
Nisam nadmudrio glavonje letos u barama,tj.niko ne odgovori konkretno na pitanje, pa ga evo ponavljam ponovo, ali sada za zimske uslove (likacija: Lipovacke bare),posto sam čuo da dolaze musičari iz Leskovca, a sto ne bi i mi. Do sada nisam nikada zimi musičario, kako, na koju mušicu, pomažite. Nemojte da budete okrutni što se nisam dugo javljao, znate ono "ko se seli, taj se ne veseli", e ja sam to radio dva puta za pola godine. Da ne kukam više, nadam se da ću ove godine moći mnogo više da izlazim na vodu. Možda sam zakasnio malo ali SREĆNA VAM SVIMA NOVA GODINA, živi bili i nikad se ne zasitili mušičarenja.
Upoznao sam jednog mušičara iz Užica, zanimljivo što mi je rekao  jeda je  fantastično prolazio na klenove (krupne) mušičareći na rep od kedera, ako neko ima takva iskustva ili zna nešto, neka ih podeli sa nama.
BISTRO LJUDI,neću vas više napustati.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nedaj se, samo ozezi.... Al' sad musicom na leskovacke bare?  Malo teze, rekao bih! Jel ti znas da je najhladnija oblast, u proseku, u zimskim mjesecima u Srbiji upravo leskovacko polje, od Pukiovca, do ulaza u klisuru ispred Grdelice?

:tbumb:

nemanja

Junior member
Učlanjen(a)
05.05.2007.
Broj reagovanja
0
možda jeste najhladnija oblast, to nisam čuo, ali sam čuo da dolaze mušičari i da hvataju glavurane, pa ima i sunčanih dana, nisu zime više kao nekad.Možda je 3.januara onih -17 stepeni to potvrdilo, ali neće uvek biti tako. Pa baš tih lepih dana treba ih nadmudriti, e kako?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Sve zavisi odakle ulazis u klisuru.... i sve zavisi da li ulaz gledas kao ulaz ili obratno... to odakle tece Morava nema veze!  :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Prelepa jedna Stajacica koje u sebi krije stanovnike poput sarana,stuke i grgeca nije prosla neopazeno videvsi njenu bistrinu lagano oprasmo konce koje zamazasmo tog dana na Toploj Vodi..
Ima neke fotke, stavicu ih ne zamerite ali ovoliko ciste i duboke,bistre  u svojoj ribolovackoj karijeri gotovo da nisam video kao ni neko ribce u njoj :'( :'( :'( :'( :'(
Ali je posluzila da se malo vezba roll i usavrsavaju ostale tehnike...

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Da li neko zna postoje li još bare pored Velike Morave između Bagrdana i Lapova. Ako postoje ima li još u njima štuke (i ostalih vrsta) ili je po našem običaju sve istrebljeno.
Da li neko neko ima biko kakvu informaciju.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Slike od juče:

Prilozi

• I njega neko krka.jpg
    I njega neko krka.jpg
    17,2 KB · Pregleda: 256
  • Roach.jpg
    Roach.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 528

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Mixe, jel to sa tih bara ili nekih oko Niša.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovo je iz okoline Niša. O barama kod Bagrdana sam nešto načuo, ali o tome će morati neko drugi da piše.

Vrh Dno