Mušičarenje smuđa

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane, što misliš o ovom bi li trebao nešto popraviti  ::) ::) ili je u redu

Prilozi

• PC070255.JPG
    PC070255.JPG
    172,2 KB · Pregleda: 266

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
To care,to je cucla :tbumb:Obavezno napravi i neki strimer sa fleksibilnijim materijalom,poput flašabua,polarne lisice,marabua!Da vidiš tada šta radi cucla!!!

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
hvala,hvala. ovaj je od flasha srebrnog presijavajučeg,grizli marabou sedla, pošto mi ponestalo konca koristio sam tanku zlatnu lametu.

Prilozi

• PC070260.JPG
    PC070260.JPG
    142,4 KB · Pregleda: 181

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
a ovaj od buctaila, flasha, mylar prozirne tube, i neke ukrasne zlatne tube.
Oči sam im radio od olova spojenog bakrenom žicom.  :bye: :bye:

Prilozi

• PC070267.JPG
    PC070267.JPG
    179,4 KB · Pregleda: 204

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sinoć sam izmašio smuđa kao nikada do sad.Pošto su sva dobra mesta bila zauzeta ,vrteo sam se kao usran golub po keju tražeći gde bih mogao da se nacrtam.Površinske aktivnosti nigde.Dunav prilično bistar.U jednom trenu,daleko od svih,učinilo mi se da nešto prska ispod jedne od sijalica!Prilazim i vidim belasanje skobalja.Setim se da je prošle godine smuđ rado zalazio u ovakva jata!Bacim sa vrha keja,štap spustim koliko mogu da smanjim stomak,i krenem u lagano cimanje.Pošto se voda prilično izbistrila,beli polar fox strimer se vidi fenomenalno,i u senci Dunavske vode izgleda kao omamljena ribica!U jednom trenu,uperenih očiju u strimer,opazih sa leve strane tanki odsjaj.Dum!!!Udarac!Zaleteo se sa preko dva metra.Dižem ga na površinu,kuva i spada!Sledeća tri zabačaja ista stvar.Udica oštra kao smrt, ali je stomak u mušičarenju smuđa najgora stvar.Psujem i kej i maglu,vlagu.Međutim,raduje me da se voda malko izbistrila i da je u obalu ušao skobalj.Jer gde je skobalj,tu je i smuđ.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
aj pa vidimo i slike :yeswink: :yeswink: :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan me preduhitrio  :D ali mozda se uskoro pohvalim i ja .... kakva sam samo mesta pronasao a sada samo da docekam par slobodnih dana  ::)  ...nesto mi najavili kisu bas u tom vremenu ali bole mene đon....počinjem sada sa štukom i šaranom a smuđ, možda i on padne slučajno  :D moram ipak čekati još malo da se izmresti...e sada ako se kakav zaleti na strimer za štuku od kakvih bednih 15cm ko mu kriv  :lol:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Sinoć sam izašo na smuđa posle mnogo godina ali bez uspeha. Promrdala i štuka na Bovnu tako da sam cele noći bacao luminoscentne strimere sa sajlicom. Možda je to i odbilo smuđa...
Cela noć ništa. Mada video sam par varaličara koji su se upisali sitnim smuđevima.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ista je situacija i kod mene bila!Sitan je pljusnuo nekoliko puta,u prve dve vožnje sam imao dva kratka udarca na koje nisam ni stigao da reagujem!Sitan je u obali,krupan je još bolestan!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  Sinoc je na Bovanskom jezeru pao jedan
nije bas za ligu trofeja ali je dragi gost na strimerima
pojeo je strimera sa glo in d dark fiberima
naravno vracen

Prilozi

• djsmu bovan.jpg