Musicarenje u Srbiji -2016-

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jbg nije bas uputno mahati ceo dan za "koju ribu", makar ja ne idem na reke koje su tuzno prazne. Mogu da tolerisem " koju ribu" na Drini recimo, zato sto znam da ribe ima i greska je do mene ili nekih drugih okolnosti.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ma koje bre ribe sve reke su prazne... Secam se pre Rzav bre bio dobar, bilo jos potoka slicnih Moravici gde je imalo ribe kao sto je Rasina, Josanica itd... Na Golijskoj Moravici bio lep revir u planu i radilo se na tome... Braduljica bila puna sva ta mladj je zavrsavala u nasim rekama a sad se i to mrestiliste gasi... Lovilo se cini mi se bolje i na Drini...Desavalo se nesto...Musicarenje u zapadnoj srbiji je bilo jako, setite se njihovih okupljanja...Pa list Musicar... Lepe ribe se lovile i na Visocici, Temskoj itd sad sve manje i manje slika ulova... Djetinja je bila top sad je tanjoza... Nisam skoro cuo da je negde pojacano kontrola od ribocuvara...
Generalni utisak je da je dosta losija situacija nego pre desetak godina...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa bre Milane, ostali su isti ljudi koji su i bili musicari, dosli su i novi. List musicar je propao kao i svaki drugi kod nas koji nije informer i kurir, samo nemam pojma na koja okupljanja u Zapadnoj Srbiji mislis?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Bojane na limu kao na drini ima ribe. Lipci lepi i debeli.
Milane Rzav je sjeban u poslednje vreeme. Djetinja ima ribe al obicno sitne. Al ima lipaca solidno.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ne mogu da se setim ali se secam slika sa njihovih okupljanja i secam se da su bila cesta i mnogo masovnija nego ova danas na "svetoj musicarskoj zemlji" ali toga danas na zalost nema... oni su nosili i Rzav i Josanicu i Golijsku Moravicu i Djetinju i ceo taj kraj koji je poprilicno utihnuo...Oni su bili institucija za ove danas sto se guraju u prvi plan a nista nisu uradili za musicarenje osim sto se skupljaju, slikaju i vezuju musice...i da hvale se zaslugama sto u Moravici moze da se upeca po koja pastrmka...Dok prave reke za nas sport u neposrednoj blizini stoje prazne...
Ako si magup i smeker usmi pokreni mrestiliste ili kupi mladj, odredi deo reke poribi ga, angazuj cuvare, napravi stavrno reprezentativan revir za musicarenje pa si onda stvarno smeker i mangup... a ne ono, bruka i sramota za musicare da nema gde da se peca...
To je kao da se heko hvali da je dobar fudbaler a nema gde da igra fudbal ili ima neku njivu i glumi arsenal...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Ne mogu da se setim ali se secam slika sa njihovih okupljanja i secam se da su bila cesta i mnogo masovnija nego ova danas na "svetoj musicarskoj zemlji" ali toga danas na zalost nema... oni su nosili i Rzav i Josanicu i Golijsku Moravicu i Djetinju i ceo taj kraj koji je poprilicno utihnuo...Oni su bili institucija za ove danas sto se guraju u prvi plan a nista nisu uradili za musicarenje osim sto se skupljaju, slikaju i vezuju musice...i da hvale se zaslugama sto u Moravici moze da se upeca po koja pastrmka...Dok prave reke za nas sport u neposrednoj blizini stoje prazne...
Ako si magup i smeker usmi pokreni mrestiliste ili kupi mladj, odredi deo reke poribi ga, angazuj cuvare, napravi stavrno reprezentativan revir za musicarenje pa si onda stvarno smeker i mangup... a ne ono, bruka i sramota za musicare da nema gde da se peca...
To je kao da se heko hvali da je dobar fudbaler a nema gde da igra fudbal ili ima neku njivu i glumi arsenal...

Jel ti citas sta pises Milane? Kakav mangup i smeker treba da budes da bi otvorio mrestiliste ili poribio reku? Moras da budes Vucic za to bre ili u najmanju ruku Ivica Dacic :hammer:

Daj bre prekini vise sa tim nebulozama, skupili se ljudi koliko ih ima pa na Moravicu u kojoj stvarno ima ribe, organizovali druzenje i rostilj, pecali... Sta tebi to smeta nije mi jasno. Mislim od onih tamo nema 5 ljudi koje bi pustio da mi pridju blize od 10m :hammer: ali opet bre sta tebi smeta to sto su oni uradili?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Jel ti citas sta ja pisem... Gde si video da imam nesto protiv tih ljudi??
Komentarisem da je tuzno sto musicari nemaju drugu opciju osim Moravice i sto je stanje ovakvo kako jeste...
To je moje misljenje

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Da mi Zakula secka lukac? Ne hvala, mozda bi Mita navalio, to je njegov drug :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Jel ti citas sta ja pisem... Gde si video da imam nesto protiv tih ljudi??
Komentarisem da je tuzno sto musicari nemaju drugu opciju osim Moravice i sto je stanje ovakvo kako jeste...
To je moje misljenje

Pa imaju drugu opciju, Gradac. I to su oduvek bili jedini odrzivi reviri kod nas. Sve ostalo je uvek bilo neozbiljno. I generalno nisu musicari jedini ribolovci bre. Da imamo 30 revira svi bi nam se popeli na glavu za to, mrzeli bi nas samo tako.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Umislili da su Arsenal  :D a igraju pimpe u po trte na skolskom terenu i glume ludilo, to mi je najjace u celoj ovoj prici...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Umislili da su Arsenal  :D a igraju pimpe u po trte na skolskom terenu i glume ludilo, to mi je najjace u celoj ovoj prici...

Ako ces posteno za tebe su i Arsenal i Mancester i PSZ i Barsa. Jer oni rade makar nesto, a ti apsolutno nista.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milan ne dobija postove od ostalih, vidis da covek mlati praznu slamu sam sa sobom od jutra do sutra...

Milane zar mislis da su samo ova dva okupljanja bila na rekama od 1.3, da nisam eto nasao za shodno da malo snimim bilo bi da niko nije pecao nigde. Mas ljudi je bila na pecanju(otvaranju sezone), neki i nisu zbog loseg vremena. To sto nije bilo priloga u kuriru ili blicu i izvestaja rts ili pinka ne znaci da je sve propalo...

Samo reviri reviri i nista osim revira, svi bi da odu na gradac upecaju onih 50 riba sa vrljavim perajima iz ribnjaka slikaju se kao vrhunski musicari. Sto je Djetinja losa, sta fali Rzavu, Visocici ili Josanjici.

Stvar je sta ko hoce od pecanja, neko bi da se slika u novom simms kombinezonu i prsluku a neko ide na pecanje da uziva u prirodi....

A to da je na Moravici bilo sivo je glupost, bilo ke odlicno. Rostilj ne komentarisem, mi zagoreli smo posle pozdrava domacina uhvatili straftu uz reku. Ali je sve bilo odlicno....

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja se bavim drugim stvarima i poprilicno sam uspesan... nikad sebi nisam dozvolio da velicam sebe i svoje zasluge, pogotovo bez osnove...
Sto je u ovoj prici ocigledno slucaj... Najbolji, najveci, najjaci, najbrojniji itd itd a teren jednak fudbalskom terenu u Babusnici...
Morao sam da se dotaknem i pojedinaca...
Ali dobro to nije tema...
Tihi ako je tebo sve super i ako si zadovoljan ti i ja onda nemamo o cemu da pricamo...

Ja mislim da mi mozemo mnogo bolje i da zasluzujemo mnogo mnogo bolje

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Da je idealno nije i to niko netvrdi, ali brate nije ni sivilo...

A ovako negativno pisanje po forumu pomoci nikom nece, pises o stvarima koje nemaju veze sa zivotom, o nekim revirima poribljavanjima, imas li ideju ko je odgovoran i nadlezan za to...

Ali mi je jasno sezona pocela vide lose mnogi nisu izasli na pecanje pa sta da se radi aj da mlatimo praznu slamu...

Ako nadjes jos jednog ko ce podrzati ovu tvoju temu ozbiljno(Maric se ne racuna), ja ti skidam kapu, napisao si mnogo losih i pogresnih stvari...

Vrh Dno