Mušičarska Liga 2015

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Da pojasnim izraz "čep",iz poziva za takmičenje.

Pošto su mesta A1 i A8,odnosno B1 i B8,prva i poslednja na stazi ti takmičari sa jedne strane nemaju susednog takmičara,pa ći iz tog razloga,svi takmičari po jednom loviti na jednom od tih mesta.Po tom pitanju,žreb će biti poludirigovan,da se ne desi da par takmičara ceo dana lovi samo na takvim mestima.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sale a kako se odredjuje ko peca na kom cepu u kad?

I sta ti znaci to poludirigovan zreb?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pošto nema prošlogodišnjeg plasmana, predpostavljam da ćete svi u isti koš, tj šešir. Oni koji izvuku čep mesta, u sledećem kolu prvi izvlače ali se iz šešira izvlače ta mesta kako ih ne bi ponovo vukli. Kad oni izvuku, čepovi se vraćaju u šešir i izvlače ostali. U trećem kolu, izvlače se čepovi iz šešira pa prvo vuku pozicije svi oni koji su ih izvukli u prethodna dva kola, kad završe, vraćaju se čepovi pa vuku ostali i tako sve dok ne izvuku svi takmičari čep pozicije, tj u poslednjem kolu će ostati 4 čepa i preostala 4 takmičara koji ih nikada nisu izvukli. Ovaj put se potrefilo da ima takmičara, kola i čep pozicija tako da svako bude po jednom, što je idealno jer svi imaju podjednake šanse. Da je prijavljeno više takmičara, neko bi izvisio.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
U nedelju pocinje letnje racunanje vremena, skazalje u 02:00 pomeraju se sat unapred.
Tako da takmicari i organizatori imaju to u vidu.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ha ha ha ha i sat vremena manje spavanja... :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Predvez imam, peticu stap imam, strunu są teskom glavom nemam xaxaxa..sto se tice pritiska moj je 120-80 za druge ne znam. Hladan kao spricer ( prim.prev. ljudi koji upraznjavaju alkohol znaju sta to znaci). Zao mi je sto se neki lelemudi są foruma nisu prijavili pa da stavim kucu a ne pivo protiv njih Xaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad jedno ozbiljno pitanje oko povezivanja tipeta I predveza..ja brate mili znam samo varijantu omca na omcu.. a tamo pise ne moze dva cvora?..kako koji kurac moj da vezem kad imam pleteni predvez..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Eeeeee i ti posle kazes da je neko lelemud hahahah evo j cu i muve da ti vezujem

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hvala ti Oholi brate axaxaxaxax..ne moze omca na omcu to su dva cvora xaaxaxxa..nadjoh cuvarku sa obrucima ali nema onaj dodatak za drzac..jel mora taj dodatak ili ne ili lepo pobodem raklju I vozi :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa prvo qrac da napravim rupu pa raklju onda axaxaxaxaxax..znaci ne verujem..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Najstroža pravila u savezu su baš u vezi čuvarki, pa ti vidi. Nemoj samo da ti dupe vidi put i napraviš lepu šetnju do Moravice  :D

Vrh Dno