Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
za 7 komada 500 din..hvala drugar stvarno drugarski..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Opa, ovo sa Marićem će da bude laki keš + 4 piva. Volim kad se stvari na vreme organizuju.  :bleh:  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Trebao si I u rostilj da se kladis  :hammer: :hammer: :hammer: da ne pijes pivo na prazan zeludac  :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Posto slabo pijem pivo moja 4 doniram na sledeci nacin: sasats 1kom da ne ostane zedan , 3kom sirotim grobarcicima Pera&co. :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani bre Simpsone ti si rekao da cu biti zadnji I u to si se kladio  :D :D :D Sampion si

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Stani bre Simpsone ti si rekao da cu biti zadnji I u to si se kladio  :D :D :D Sampion si

Pa na to i računa valjda,a nagradu neće da uzme jer mu te žao,ja mu uzvraćam bananicama i eto rešenjaaaaaa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa kad dodjem u Partizanovoj majci na takmicenje, pa Perin Gulas ima Simpson da se izvrne I plati celu gajbu  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I ja našao za koga da navijam.  :doh:  Jebeš 4 piva, ću ih prežalim  :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa nemoj tako Baki dacu Proti I tebi majicu da furate po Gracu :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pre bi neku roze nosio nego tu. Kakav sam baksuz, tu bi se našla i neka zebra.  :D 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa Baki prrziveo si Gradac ali zebru tesko da bi xaxaxa :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Milanče je napisao(la):
Takmičar se ne pita ništa, a pravila se propisuju u pravilniku, i dodaci objavljuju pre svakog kola (pogledaj poziv koji je Sale Župa postavio). Zbog uslova na stazi menjaju se i pravila, bilo je ovde reči o svemu tome... Negde može tri muve, negde dve, negde jedna, negde se klen meri a negde ne, negde ima rotacija, negde nema gaženja... Sve je to ipak u interesu regularnosti takmičenja i što ravnopravnijih uslova za takmičare. Reka Gradac je poseban revir u nadležnosti Ekološkog društva tako da je tamo drugačije nego na Drini, Mlavi, Moravici, Đetinji.... pa gospodar vode može i da postavlja dodatne uslove. Hvala im svakako na gostoprimstvu pošto oni nisu ni u kakvoj obavezi da nas ugoste...
A i ja lično mislim da ima pravila koja su "van pameti" pa šta ću nego da se prilagodim  :mad:
ma ne kazem da ti kao takmicar postavljas uslove ali ih verovatno postavlja musicarska organizacija koja organizuje takmicenje a ciji clan je i tvoj klub . tako da ipak ispade da imas uticaja na pravila i uslove  :D salim se naravno  ;) ja sam samo rekao da mi je nelogicno da ce na jednoj reci trebati pojacane mere kontrole merenja a da na drugoj nece trebati . naravno mi samo pricamo neobavezno a organizator ce odluciti kako misli da treba

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Posto slabo pijem pivo moja 4 doniram na sledeci nacin: sasats 1kom da ne ostane zedan , 3kom sirotim grobarcicima Pera&co. :)
simpsone treba prvo da dobijes pivo pa da ga delis  :smoke: ja mislim da ce maric zablistati na moravici , iako je pod velikim psiholoskim pritiskom jer je ozbiljna kolicina piva stavljena na njega i pod budnim je okom musicarske javnosti  :doh:
maricu , tri vinjaka da maznes na brzinu pred pocetak takmicenja da ti ne drhti ruka  :tbumb: da poneses minimum peticu , nemoj da se zezas sa cetvorkom ...a moze i sestica . predvez kratak do 2m i kanap sa teskom glavudzom sto hoce da rolne debelu nimfu sa malo van stapa . tako se opremi i razbices ribu , kad ti tvoj drug kaze  :yeswink: posle ce da popijemo simpsonovo pivo zajedno  :D

Vrh Dno