sasats je napisao(la):
simpsone i ja sam, potpisao izjavu . naveden sam kao svedok da je posle zavrsenog drugog kola sudija gledao mitin predvez na prigovor nislija i da je on potvrdio da je pecao na njega . to se dogodilo na metar od mene i tako je bilo i ja necu lazno da svedocim makar bilo i na moju stetu ili bilo ciju korist .mita neka javno napise ako ovo nije tacno . ja protiv coveka nemam nista i nisam bio prisutan za vreme trajanja takmicenja i ne bi znao kako se tacno sve odigralo . moj takmicar markovic je pecao na potpuno ispravan pribor i muve , bas kako pise u pravilniku i ribe su mu izmerene u prisustvu sektorskog sudije i slikane ...cak sam ih i objavio na forumu . jedino sto je meni bitno je da sam potpuno ispravan mada sam se razocarao jer sam ocekivao da takmicenje prodje bez problema jer se vecinom svi poznajemo
Jos bi dodao, Mita je sam dao povod za to i jasno nama svima rekao da je znao sta radi i da je to namerno uradio!!! Mislim na prekrsaj koji je uradio, jer je kako je sam reko nas pravilnik glup!!!
I ja se licno zalazem za njegovu diskvalifikaciju jer je od 15 takmicara pokusao da napravi magarce jer postuju pravila!!!
I sam uradio ono sto je pricao za druge, a to je da unistava neci rad i trud, nisu mi jasni njegovi razlozi jer ga cenim kao coveka i pecarosa. Mislim da je on najbolji takmicar madju nama, ali to mu ne daje pravo da nepostuje pravila, ona su ista za sve!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk