Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, da je sudija odradio svoj posao i upozorio takmičara i zabranio ulazak u box ( takmičarsko mesto ) do ovoga svega ne bi došlo. Ne branim Mitu, ako je kriv biće sankcionisan ali u tom slučaju treba da se sankcioniše i organizator koji je delegirao tog sudiju a očigledno ga nije dobro informisao o pravilima, što potvrđuje odobrenje takmičaru da može da peca takvim sistemom. Meni ovo liči na navlakušu, prvo ga pusti da peca pa ga onda diskvalifikuj.
baki , iskusnog takmicara niko ne moze da prevari i navuce . sto mita nije prijavio sudiju da mu dozvoljava predvez mimo pravilnika ? isto kao sto ti ne branis mitu ni ja nikoga ne branim niti napadam vec hocu da kazem da sve treba posmatrati iz vise uglova a ne pristrasno sa jedne strane . ima sada ta komisija ili kako se zove pa neka sve sagleda i odluci .
uopste ne razumem koji moj mu je trebalo to parce na predvezu i garantujem da nista losije ne bi pecao bez njega

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pero ode sir i klinac..meni prodao kilogram..odlican

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tihi, jel pecao neko sa ringlicom na predvezu, jel delegat saveza nesto pominjao sudjenje I kriterijum pred pocetak takmicenja, jel Mitin sudija pregledao pribor pre pocetka takmicenja I zasto nije reagovao opomenom? Inace, potpuno mi je jasno zasto si glasao kako si  glasao, ovako ipak imas nekakve sanse za ozbiljan plasman.

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Simpsone , Sale župa je odobrio pre početka takmičenja da se ringlica može koristiti i da  takav način pecanja ne predstavlja indikator. 

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, da je sudija odradio svoj posao i upozorio takmičara i zabranio ulazak u box ( takmičarsko mesto ) do ovoga svega ne bi došlo. Ne branim Mitu, ako je kriv biće sankcionisan ali u tom slučaju treba da se sankcioniše i organizator koji je delegirao tog sudiju a očigledno ga nije dobro informisao o pravilima, što potvrđuje odobrenje takmičaru da može da peca takvim sistemom. Meni ovo liči na navlakušu, prvo ga pusti da peca pa ga onda diskvalifikuj.

Baki apsolutno se slazem sa tobom!!!
Ja na organizatora nemam nikakvu primedbu, nemam argumente da nesto nije uradio dobro, ali ko god mi da povoda da ga podrzim ja hocu!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
j

jel moj sir jedes?

Pero sir dolazi ako bog da. I sam cujes komentare o kvalitetu  :smoke: :D. Ako je jos neko zainteresovan, info na PM.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kakve sam srece jos cese i  takmicenje prekinuti  i ja onda ostadoh bez sira  :hammer:,jel vidis kako se zakuvalo? A testis 1210 hvali organizaciju,sudije cuda muda,nema kradje santimetara dopisanih i onda bup,saceka da covek pobedi i onda se seti da to nije posteno. Ako je kriv kazna ako nije nema kazne,ali da se ne kaznjava pre.odluke i da se lincuje bez krivice. Jeste ciganin al je nas jebes ga  :smoke:. Kao i covic uostalom

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Pero druže ovo se ne zakuvava. Trenutno je u fazi dinstanja na laganoj vatri.  :hammer: :hammer: :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Tihi, jel pecao neko sa ringlicom na predvezu, jel delegat saveza nesto pominjao sudjenje I kriterijum pred pocetak takmicenja, jel Mitin sudija pregledao pribor pre pocetka takmicenja I zasto nije reagovao opomenom? Inace, potpuno mi je jasno zasto si glasao kako si  glasao, ovako ipak imas nekakve sanse za ozbiljan plasman.

Svi smo pecali sa ringlicom, ali je to jasno odobreno od stane glavnog sudije i delegata! Sudije su imale brifing i valjda im je sve objasnjeno, nisam prisustvovao! To na sta aludiras da su moji povodi za takvo glasanje gresis, plasman me ne zanima i ne utice na moj stav!!! I da sam poslednji isto bih prica, ne poznajes me pa donosis takve zakljucke! Svi sa kojim sam pricao se slazu da je kriv, samo niko javno ne prica o tome javno zbog ne zameranja sa Mitom i vama koji ga pridrzavate. Nismo svi isti...

Ja opet i dalje kazem da mi nemamo bolje od njega, i da ga veoma cenim i postujem kao coveka i pecarosa, ali sam je dao motku kojom mogu da ga biju... I idalje mi nije jasan njegov postupak i ne znam sto je to uradio...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I da se ogradim posto jedan deo moje izjave mozes tumac na razne nacine... Kad u postovima navodim da me plasman ne zanima mislim da nebi radio sve po svaku cenu da budem 2... :) volim takmicenje i tu sam da budem prvi, ali na prvom mestu mi je regularnost, i da sve dude posteno!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
izgleda da ce oko takmicenja da se posvadja ko se nije do sada vec posvadjao  :D mislim da je sada definitivno jasno da nije ovo za nas  :nowink: sada se po forumima presudjuje i optuzuje i trazi krivac . neko pise kako misli da treba da bude , neko kako bi voleo da bude , neko trazi izgovore i kako da prebaci krivicu ...ma svasta ima da se procita  :D
sada sam siguran da je milanvb bio u pravu negde pri pocetku ove teme kada je rekao da treba mnogo toga da se uradi pre nego sto se se organizuje ovakav dogadjaj .
ljudi , prijavljena je nepravilnost i sve je valjda uslo u neku proceduru . neko pametan valjda odlucuje sta treba da se uradi . sve lepo pise u pravilniku . tacno je definisano ko je kriv ako startni sudija lose sudi , tacno pise za koji prekrsaj takmicara sleduje koja kazna i pravila su jasna i nedvosmislena . meni ovako kako sve citam mirise na moguce ponistavanje prvog kola jer i oko toga ima u pravilniku kada se kolo ponistava .
nema svrhe dalje raspravljati i dolaziti u situaciju da se ljudi posvadjaju bez razloga  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ermendin prodavao sir nije ni gledao da li Oholi nesto mulja xaxaxa

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sasats, niko se ne svađa, samo diskutujemo. Bar se ja ne svađam .... Mada, da budem iskren, sad bi tako rado odvalio onom ludom mixeru šamarčinu jer lupeta do iznemoglosti. Njemu baš nije dobro, definitivno ....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
u srbiji treba da se zabrani politika i sport . ta dva zla koce nasu drzavu  :yeswink: iskreno nije to za nas

Vrh Dno