Mušičarska Liga 2015

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Usled ekonomske nemaštine i komplikovane procedure da se sve plati a ništa ne dobije,teško da će se održati ikakva liga.
Sve što se desi nema nikakvo pravno pokriće,znači može nas stotinu da se okupi i na Drini napravimo takmičenje.To takmičenje može biti internog karaktera i nikakvi bodovi ili plasman neće imati vrijednost.
Nažalost sve to u Srbiji je nebulozno i nema nikakvog napredka.
Član sam i jedan od osnivača mušičarske sekcije Mali Zvornik ali je to sve mrtvo slovo na papiru.
Udarili u zid i nema dalje!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Ma bre lupio sam 50 ljudi. Nek bude I 10 koji hoce da se takmice. ( pricam o tome da se uclane samo oni koji ce hteti da se takmice )..to je opet po 1000 din
Pa dobro eto zavrsi sa Galovicom, a onda zavrsi i da ti savez da sudije :D. Kako ne kapiras da sve zavisi od saveza koji prosto NECE musicarsku ligu.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
tommylee je napisao(la):
...
Član sam i jedan od osnivača mušičarske sekcije Mali Zvornik ali je to sve mrtvo slovo na papiru.
...

Tomi, ako se organizuje Liga ovo mrtvo slovo  je sasvim dovoljno. Treba da ubedite udruženje da vam plati članarinu i licence (a vaše udruženje ne bi trebalo da ima problem za 10000 din.) Onda preostaje da kukate i za putne troškove ili da ih platite sami i družite se i učestvujete.
A možda i pobedite :D
A možda i organizujete kolo na Drini kod vas....

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Uopšte neće da plate ništa i tako će i ostati!
Zato kažem došli smo do kraja puta i ende.
Nisam ni mislio da pobjedim bitno mi je da udarimo temelje mušičarenje ovdje kod nas!

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Milane, trenutno zaista crnogorci mogu da nam budu uzor.

Mogu i svaka im cas na tome... Zemlja u kojoj fakticki nije postojalo musicarenje kada se u Srbiji uveliko musicarilo je za kratak period musicarenje podiglo na jedan sasvim pristojan nivo. To treba da nam bude podstreh da i mi pocnemo da radimo... Setite se prikupljanja pribora za pocetnike koja su organizovana u susednoj crnoj Gori uz uporedno podizanje kvaliteta voda, to je neki put kojim i trebamo da idemo... Ne zanosim se ja da mi mozemo da budemo sad neka svetska vele sila u musicarenju,to svakako ne mozemo, ali mozemo da radimo i da napravimo neki odrzivi razvoj koji ce kroz popularizaciju musicarenja odrzavati kvalitet na par reka koje mogu da budu pogodne za musicarenje...

Ali mi imamo nas adut, a to su strucnjaci, oni ce da nas izvedu na pravi put...
simpson H je napisao(la):
A cekaj sto bi bilo koji klub hteo da placa clanarinu savezu kad nema ama bas nikakvu korist od toga.
Sve dok je komunikacija na ovom nivou tesko ce nesto da se promeni na bolje...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
simpson H je napisao(la):
...
Kako ne kapiras da sve zavisi od saveza koji prosto NECE musicarsku ligu.
...

Ama nije tačno da SSRS neće Ligu. On tu pokupi pare od članarina i licenci, ali dalje neće ništa... - da organizuje neko takmičenje,  da pošalje sudije, da plati FIPS-MOUCHE, da prijavi ekipu za recimo Svetsko u Bosni dogodine,...

Što se mene tiče ja bih bio zadovoljan da bar nekako održimo Ligu, da imamo prvaka,... pa da ih opet jurimo da plate, pa da nas šalju...
Ovako ako ne održimo Ligu tu je kraj - nemamo ni zašto da kukamo :doh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
tommylee je napisao(la):
...
Uopšte neće da plate ništa i tako će i ostati!
...

A da li imaju plovkarošku ili neku drugu takmičarsku ekipu?!? Ako nemaju - onda je razumljivo, takvih je najviše udruženja u Srbiji. Ako imaju, onda im treba samo 5000 + 2000 za 1 takmičara (tebe). Ali ako vas ima 2-3 onda podelite putne troškove pa je lakše.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
Ama nije tačno da SSRS neće Ligu. On tu pokupi pare od članarina i licenci, ali dalje neće ništa... - da organizuje neko takmičenje,  da pošalje sudije, da plati FIPS-MOUCHE, da prijavi ekipu za recimo Svetsko u Bosni dogodine,...

Kazes hoce ligu? A nece da spreme makar sudije? Ko to da uradi onda?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa jbt nek plate onda 5000 a nek tomica plati 2000 za licencu jbg kad je tako

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone ti si rodjen za sudiju.Tebe cemo da licenciramo  :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja koliko se sjećam bilo je 50.000 po članu? Je li to nešto pojeftinilo ili fale nule i zarezi?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma licenca je 2000 din a placa se 10000 ya sekciju u ovom slucaju musicarsku a ako imaju plovkarosku onda samo 5000 din

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
10.000 za klub ako nema više sekcija (svaka druga sekcija 5000)
  2.000 za licencu po takmičaru 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kako god se okrene, liga bez saveza ne moze. Savez nece apsolutno nista sem da uzme pare koje cak ne smatraju za namenske. I onda Mita kaze da savez nije protiv lige :D

Vrh Dno