Mušičarska Liga 2015

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Hahahah peca se jedno kolo na Moravici  :D
I govori se o nekim rotacijama i gazenju hahahaha pa vi ste stvarno cirkus....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa naravno da smo cirkus, ali mesto klovna je zauzeto dzabe se trudis... :hammer: :hammer: :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Svi bi da se mlatite pa sarkastično odgovaram na vaše postove.
Žao mi je što takva liga mora da bude kljakava i na silu,a vode u sve gorem stanju.Čemu ovakva takmičenja kada imamo masu problema?
Ako mogu da isključi neke teme na forumu bio bih prezadovoljan da se ne nerviram uzalud!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja ne bi da se mlatim ni sakim, samo odgovorim istom merom... nerazumljivo mi je zasto ljudi moraju da budu cinici i u nemanju pametnih komentara pisu bilo sta!!!

Stanje voda nije tema i nemocni smo nad tim ogromnim problemom iza kojeg stoji neuredjena drzava, ali da si 100% upravu jesi. Svestan si koliko je taj problem veliki i da tu nas nekolicina nema sta da trazi.

Sta god da pocinjes u zivotu mora biti kilavo i traljavo na samom pocetku, bitno je da se ulozi trud i napor da se stvari dovedu na mesto sto pre, idealno takmicenje u prvoj godini neces imati nigde, negde ce propusta biti manje negde vise ali ce ih uvek  biti.

Problemi postoje i ako svi zbog njih odustanemo nikad nista necemo uraditi jer se oni sami nece resiti, ovo je ujedno i pocetak organizovanja grupe pecarosa koje sutra mogu dati rezultat i na drugim poljima...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mada ima i ona STO SE GRBO RODI VREME NEISPRAVI  ;) mada ima nas par koji vole da pisaju uz vetar  :) bice to sve ok..

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Tihi mnogo si zauzeo mesta u ovoj temi, a malo sta pametno si rekao...
Ako mislis da je odrzavanje lige u ovakvim okolnostima OK, tvoja stvar misli kako hoces, ali nemoj da smaras vise i da pokusavas da ljude koji misle suprotno ubedis kako si ti mnogo pametan jer ocigledno nisi...
Ne kapiras sustinu zasto su pojedinci protiv lige u ovakvim okolnostima, zato idi pecaj a nas koji zastupamo misljenje da je ovakva liga glupost, pusti da tako mislimo...

Pojedini ili su glupi kao sto je slucaj sa Tihim, ili nece da razmisle i stvaraju takvu sliku kao da je neko protiv lige... dakle niko nije protiv lige, nego ima dosta ljudi koji misle da musicari u Srbiji imaju mnogo vaznijih stvari da urade od odrzavanja lige...
Energija koja je ulozena u osnovanje lige je mogla da se ulozi u resavanje nekih problema koja bi ligu u buducnosti ucinila dostojnom Musicaru 21 veka...
Dokaz da je misljenje kriticara osnovano je sama cinjenica gde se odrzava liga...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milane ti mozes da mislis sta hoces na to imas pravo, e vec kad pocnes da to tvoje misljenje nameces i delis sa drugima budi spreman da to objasnis...

Ja te sad pitam posto nisam pametan( tj glup sam) sta je sustina??? Ja zelim tebe da razumem ali mi ne ide jer nigde ne videh da si nesto jasno i konkretno rekao, sem sto si jasno i konkretno vredjao ljude koji pokusavaju da urade nesto dobro.

Ja mogu da razumem da svi vi ne volite Boskovica, ali ti sto vi njega mrzite i neradite nista vi njega pomazete, nista mu ne odmazete!!!

Za sad si ne definisan i nije mi jasno zasto si protiv lige u kojoj nema nista lose? Voleo bih i da mi ovo objasnis, jer veruj mi da ako kazes nesto pametni znacu da to vidim i da stanem na tvoju stranu!

A tim sto ti meni pokisavas da oduzmes pristor na ovoj temi svojim konstatacijama da sam preoteo prostor i da sam glup, govori o tebi koliko si spreman da cujes drugo misljenje... Da malo bolje citas sta ja pisem shvati bi da u mom pisanju nema nista lose i da od svih vas hocu da cujem sta imate da kazete!

Pozdrav,

Sent from my iPhone using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ako hoces da razumes sta sam ja rekao mozes da se vratis i procitas sta sam pisao u ovoj temi a vise nemam nameru da ulazim sa tobom u bilo kakvu diskusiju posle tvog pitanja ko smo mi da diskutujemo o ligi...
Mogu samo da te pitam ko si ti da od svih cujes sta ima da kaze o ligi i da mu ti odgovaras sta ti mislis o tome sto je on napisao?
Jel mislis da si toliko vazan da nas interesuje sta ti mislis o svakom postu u ovoj temi?

Vrh Dno