Mušičarska Liga 2015

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Maricu pun si entuzijazma svaka cast, sad bih cak i voleo da izgubim ona 4 piva i da se visoko plasiras. Ne mogu da zamislim reprezentaciju bez tebe, svi bre neke ozbiljne face, nadrkani takmicari, niko nista ne komentarise, jedino Maric opusten :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki onaj model sto si izbacio ovde, jel on odgovara?  Posto je nigde nisam video detaljan opis cuvarke...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bojane u tome je caka, ja dok sam po perucu vozio igracku hilihopter i igraose za klincem od drugara na pracnom deli igralista svi su pricali vidi onu budalu... A onda sam sage-a tim istim hilihopterom odvezao za lazarevac... :) :) :) to mi mnogi jos nisu oprostili.... :))

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Hvala, da ne bude izlet u nedelju... :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi je objasnio na Peruccu xaaxaxaxaxx..Gledao sam snimak, umro sam..kako se pojedini znoje..Ja sam ovo takmicenje doziveo kao igru mada kad su poceli da izmisljaju pravila I ostale kerefeke I svaki put ubacuju nesto sto se placa, zamislio sam se ali jbg nisam odustao ovo je opet za mene igra..ko hoce da se takmici, krade na metru I dopisuje ribu, udruzuje se u klanove I prodaje muda mesto bubrega itd nek to radi slobodno cak sta vise nek dodje I kod mene dacu mu svoju ribu ( xaaaxaxax jest da je jegulja )..

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu kao sto smo se dogovorili, vangla sa ledom u ribarnicu i kupi svezu P A S T R M K U ne ZUBATCA ZALEDJENOG... I biznisdapravimo na Moravici, ja nosim maskirno ronilacko odelo peraja i disaljki ;) ;) ;) pa da vidim kako ceme navataju... :))

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Evo Baki da mi ne kukas sto si izgubio pivo..jel to ova? narucio sam..ti mi posalji samo drzac za nju po Profi :) I onog tajnog strimera od 20 gr otezanja u sebi  ;)

Prilozi

• Cuvarka_1_5_mt_s_516fb6bc22971.jpg
    Cuvarka_1_5_mt_s_516fb6bc22971.jpg
    21,9 KB · Pregleda: 54

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Evo I druga slika da Baki moze da pogodi FI  :hammer: :hammer: :hammer:

Prilozi

• Meredov%20Art_%2055-2772.jpg
    Meredov%20Art_%2055-2772.jpg
    193,6 KB · Pregleda: 60

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone ovi ostali se ne oglasavaju kao pred izbore 48 sati..razvijaju taktiku kako upecati ribu na Moravici..videces posle nedelje ako neko upeca kako ce da se hvali axaxaxaxax

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Simpsone ovi ostali se ne oglasavaju kao pred izbore 48 sati..razvijaju taktiku kako upecati ribu na Moravici..videces posle nedelje ako neko upeca kako ce da se hvali axaxaxaxax

Ma mozda sam i ja sa vama u kolima kao moralna podrska :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Evo Baki da mi ne kukas sto si izgubio pivo..jel to ova? narucio sam..ti mi posalji samo drzac za nju po Profi :) I onog tajnog strimera od 20 gr otezanja u sebi  ;)

Moji strimeri su očajni. Jedino što imaju težinu  :D

Vrh Dno