Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki-Pa je napisao(la):
Mariću, sa onom amajlijom možda nećeš biti prvi ali sigurno nećeš biti poslednji.  ;)  I nije šljiva bem te, znaš da je zabranjena na takmičenjima.

Mora da je neki dres CZ  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Baš mi je žao što ne mogu da dođem i gledam. Samo bi iza Marića stajao  :bleh:
nece da moze  :nowink: iza marica mogu samo ja da stojim i to kao startni sudija  :whistle:
maricu nista ne brini , tvoje je samo da hvatas ribe a ove sto hoce da te dekoncentrisu ima sve da razjurim  :smoke:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sta je bre ovo, svi biste "iza" Marica... te neke zebra, neka cudesa...  :lol:

Cuvaj se, ricMa!  :-X

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja strogo po sluzbenoj duznosti  :D . na startnoj poziciji moze samo pecanje a te druge radnje ko planira moze da radi ali u pauzi  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Brate Japanac otkad Sam kupio ovu mrezastu cuvarku svi bi iza mene xaxaxa..salim se naravno..mozda snime neki film o ovome za 50-60 godina kao Montevideo Xaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bice ko u onim komunistickim filmovima OVAJ MALI NESME DA PRODJE  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
@ricMa
Imam jedan predlog za tebe.....vidis,ima jedan ciga, Deki se zove....Oholi ga zna, on skuplja sekundarne sirovine...pa ga mi na poslu dotiramo, pomazemo koliko je to moguce!!!
Jel pratis???
Oholi ga munta za neku, bilo kakvu...ma bre lepu neku cigancicu,ono da...znas...valja se,kazu kad maznes cigancicu ima sreca 100 godina da te prati.Valja se..
Jel jos pratis???
Oholi cimne cigu Dekija....Deki nadje neku njegovu cigancicu,al lepu...ti pred takmicenje...nema karantin a...za srecu!!!????
Pazi dve gajbe piva stavljam... :bleh: :bleh: :bleh:

p.s.Ti ces meni Bojan i Ja teski....bice tebi Moravica Marakana bato....a Gradac Sv.Nikola u Bariju  :hammer: :hammer: :bleh: :bleh: :bleh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Ahahajhahahaahha samo a marica ima!popust da napravim

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
oholi je napisao(la):
Ahahajhahahaahha samo a marica ima!popust da napravim

Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da cutis, i ti bi trebao tako....vidi sutra sa Dekijem cigom, vis kakav je neodlucan Maric the Fly..mozda za stereo dobijete i neki valjani popust....nemoj dzebanu(pivo) da trosim uzalud  :nowink: :yeswink: :yeswink:

i bez onog "vazno je ucestvovati"...
I sledeci put kad je ovakav celodnevni sex u pitanju.....vazelin da se koristi...i da znamo ko je lokomotiva  :D :D :D :bleh: :hammer: :hammer: :hammer: :whistle:

p.s. vazno je pobediti.................................... Marica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
@ricMa
Imam jedan predlog za tebe.....vidis,ima jedan ciga, Deki se zove....Oholi ga zna, on skuplja sekundarne sirovine...pa ga mi na poslu dotiramo, pomazemo koliko je to moguce!!!
Jel pratis???
Oholi ga munta za neku, bilo kakvu...ma bre lepu neku cigancicu,ono da...znas...valja se,kazu kad maznes cigancicu ima sreca 100 godina da te prati.Valja se..
Jel jos pratis???
Oholi cimne cigu Dekija....Deki nadje neku njegovu cigancicu,al lepu...ti pred takmicenje...nema karantin a...za srecu!!!????
Pazi dve gajbe piva stavljam... :bleh: :bleh: :bleh:

p.s.Ti ces meni Bojan i Ja teski....bice tebi Moravica Marakana bato....a Gradac Sv.Nikola u Bariju  :hammer: :hammer: :bleh: :bleh: :bleh:

Kad tu dodamo i one moje gaće, stvar je sigurna ko mina.  :D

Vrh Dno