Baki-Pa je napisao(la):Mariću, sa onom amajlijom možda nećeš biti prvi ali sigurno nećeš biti poslednji.I nije šljiva bem te, znaš da je zabranjena na takmičenjima.
Mora da je neki dres CZ

Baki-Pa je napisao(la):Mariću, sa onom amajlijom možda nećeš biti prvi ali sigurno nećeš biti poslednji.I nije šljiva bem te, znaš da je zabranjena na takmičenjima.
nece da mozeBaki-Pa je napisao(la):Baš mi je žao što ne mogu da dođem i gledam. Samo bi iza Marića stajao![]()
oholi je napisao(la):Ahahajhahahaahha samo a marica ima!popust da napravim
PROTA71 je napisao(la):@ricMa
Imam jedan predlog za tebe.....vidis,ima jedan ciga, Deki se zove....Oholi ga zna, on skuplja sekundarne sirovine...pa ga mi na poslu dotiramo, pomazemo koliko je to moguce!!!
Jel pratis???
Oholi ga munta za neku, bilo kakvu...ma bre lepu neku cigancicu,ono da...znas...valja se,kazu kad maznes cigancicu ima sreca 100 godina da te prati.Valja se..
Jel jos pratis???
Oholi cimne cigu Dekija....Deki nadje neku njegovu cigancicu,al lepu...ti pred takmicenje...nema karantin a...za srecu!!!????
Pazi dve gajbe piva stavljam...![]()
![]()
p.s.Ti ces meni Bojan i Ja teski....bice tebi Moravica Marakana bato....a Gradac Sv.Nikola u Bariju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()