prema izjavama ljudi na forumima koji su kicma cele ove price zakljucio sam da ce u reprezentaciju ici oni koji budu najbolji na domacem takmicenju . ako bude nekim slucajem drugacije ili dodje do bilo kakve manipulacije niko nece ici . niti ce ikada vise bilo ko uspeti da animira za nase uslove sasvim veliki broj ljudi da trose svoje vreme i pare na nekakvo takmicenje . znaci bice kako treba da bude ili nikada vise nece biti ovakvog takmicenja . ljudi su veoma ozbiljni u svojim izjavama i ja verujem da ce tako i biti .simpson H je napisao(la):Imam ja jos jedno pitanje. Ako prvih 10 takmicara ima status reprezentativca a selektor bira odatle, to znaci da redosled nema veze, mogu na prvenstvo otici sedmi, osmi, deveti i deseti?
Takodje, kako se uopste bira selektor, mora li on imati placenu licencu za takmicenje, kotizaciju,... i mora li ucestvovati u ligi?
Baki ne postoji zvanje fly instruktor. Postoji samo instruktor zabacivanja kao instruktor u auto skoli. Ni instruktor kod nas u autoskoli ne moze da bude onaj ko ima diplomu instruktora u nekoj organizaciji iz USA.Baki-Pa je napisao(la):Verovali ili ne, Saša Milković, selektor feeder reprezentacije, ima sve ovo. Za mušičarenje verujem da će sertifikat fly instruktora trenutno odraditi posao. U svakom slučaju, neki kompromis će morati da se odradi što se tiče nekih zahteva, kao npr 10 godina aktivnog rada i učešća i sl.