Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Imam ja jos jedno pitanje. Ako prvih 10 takmicara ima status reprezentativca a selektor bira odatle, to znaci da redosled nema veze, mogu na prvenstvo otici sedmi, osmi, deveti i deseti?
Takodje, kako se uopste bira selektor, mora li on imati placenu licencu za takmicenje, kotizaciju,... i mora li ucestvovati u ligi?
prema izjavama ljudi na forumima koji su kicma cele ove price zakljucio sam da ce u reprezentaciju ici oni koji budu najbolji na domacem takmicenju . ako bude nekim slucajem drugacije ili dodje do bilo kakve manipulacije niko nece ici . niti ce ikada vise bilo ko uspeti da animira za nase uslove sasvim veliki broj ljudi da trose svoje vreme i pare na nekakvo takmicenje . znaci bice kako treba da bude ili nikada vise nece biti ovakvog takmicenja . ljudi su veoma ozbiljni u svojim izjavama i ja verujem da ce tako i biti .

selektor bi po meni trebao da zastupa stav vecine ili jos bolje svih predsednika klubova koji su organizovali takmicenje . ja ne sumnjam da ce takvog naci

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
treba da je izabere . na forumima se sve vise pise da postoji neka grupacija ljudi koji su vec planirali da idu u reprezentaciju. ja nemam informacije da je to tacno niti znam ko su ti ljudi , ali cim se prica moguce da je istina .
neki ljudi su napravili nekakve sekcije sirom srbije sve u cilju da se organizuje takmicenje . krajnji cilj takmicenja je reprezentacija srbije . ti ljudi predsednici sekcija vode glavnu rec i oni odlucuju ko ce biti selektor . ja sam uveren da ce postaviti coveka koji ce ponuditi program koji odgovara politici svake od sekcija ...a to bi trebalo da bude cisto i fer takmicenje i reprezentacija od najboljih takmicara . uveren sam da ce program i plan selektora biti odlucujuci za njegovo imenovanje ...verovatno ce biti konkurs pa neka izaberu od ponudjenih 

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Selektora bira savez, tj forum. Slabo se tu pitaju predsednici sekcija.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
musicarski savez (ili kako se vec zove udruzenje musicarskih klubova ) nema uticaj na izbor selektora? nema sanse da je tako , nije normalno da bude tako . ja stvarno ne znam kao sve to funkcionise ali mi je logicno da udruzenje musicara da predlog a savez kao najvisi organ blagosilja i sto se kaze ustolici predlozenog . ako savez moze da nametne koga hoce bez prava musicara da odluce bilo sta oni mogu da stave npr nekog plovkarosa koji nema pojma sta je nimfa

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Kako ne zna kad peca na crvice... :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Verovali ili ne, Saša Milković, selektor feeder reprezentacije, ima sve ovo. Za mušičarenje verujem da će sertifikat fly instruktora trenutno odraditi posao. U svakom slučaju, neki kompromis će morati da se odradi što se  tiče nekih zahteva, kao npr 10 godina aktivnog rada i učešća i sl.
Baki ne postoji zvanje fly instruktor. Postoji samo instruktor zabacivanja kao instruktor u auto skoli. Ni instruktor kod nas u autoskoli ne moze da bude onaj ko ima diplomu instruktora u nekoj organizaciji iz USA.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa mušičarska zajednica će dati predlog ali od foruma zavisi dal će ga usvoje. Ali ako bude dva, tri predložena kandidata onda će bidne frka.

Da Boki, nisam se baš najsrećnije izrazio.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sasats, po pravilniku reprezentacija moze da bude napravljena od takmicara koji su osvojili 6-10 mesto u ligi. Dakle ne moraju najbolji.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da tako pise u pravilniku . ako se od pocetka zna da ce ici ko ima pare onda ne razumem ljude koji su ulozili u ovo takmicenje a znaju da nemaju lovu za dalje takmicenje . ako takvi budu  prvih pet (sto je malo verovatno ali je moguce ) i odustanu u korist drugih 5 postavlja se pitanje sta su uopste trazili na takmicenju i trosili svoj novac i vreme?
ali ako je cela prica kao sto sam ja razumeo sasvim drugacija ...da se odrzi liga i napravi reprezentacija od prvih 5 pa da se trazi nacin i sponzori za eventualno dalje takmicenje ...koje uopste i nije trenutno prioritet , vec mozda za neku godinu kada se ustali domaca liga .ako je takav stav svih predsednika sekcija nema sanse da sa liste otpadaju takmicari zbog ekonomskog faktora . na sta bi licilo da neko ode na neko takmicenje negde a da npr ne ode prvak srbije jer nema pare ?
ja ne znam kako ce biti ali mislim da je sve u rukama ljudi koji su sve ovo i organizovali , i bice kako su oni zamislili i nikako drugacije

Vrh Dno