Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Stari si ti alkos..ovo je za diskvalifikaciju Xaxaxaxa

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Da je pogresio pogresio je, s namerom ili ne necu da ulazim u to, da je pitao pitao je jel sme da peca na takav predvez, da su ga kontrolisali jesu al nisu videli, da u pravilima FIPSA pise da moze takav predvez może ( al npr tipet ring ne sme )..da treba da se kazni treba al diskvalifikacija je preostra po meni. Izvini Profo al to je moje misljenje pa makar i moj matori to uradio.

Maricu sto nismo pecali sa po 2,3 muve nego samo sa jedono?

Posto se ovde pozivate na fips pravilnik i niko ne pominje pravilnik saveza sportskih ribolovaca srbije!!!

Da banalizujem posto po meni ne rezonijes dobro!

Kad bi ti zgazio coveka kolima i tu se zatekao policajac koji to nije vudeo i nije te kaznio odma, ti si znaci oslobodjen krivice???

Meni je Mita licno priznao da je pecao na taj sistem i hvatao ribe, i ne samo meni nego svima prisutnima!!! Covek se ne krije, i brani se pricom sto me nisu kaznili odma, strasno on nesmatra da je kriv!!! Pa gde je fer plej, gde je ljuckost, gde su maniri kvalitetnog ribolovra!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Tihi opet padas u vatru. Ja ne branim nikoga kazem da treba da se kazni ali ne diskvalifikacija..Pa po kojim pravilima si pecao nego po Fipsovim koja su prepisana za nas pravilnik Ali i tu je doslo do loseg Prevoda. i sam delegat je rekao vi to niste culi al ja jesam posto sam bio u komisiji da treba videti u Fipsovim pravilima i da mozda nisu dobro prevedena ili protumacena zato ne brkaj babe i żabę. To Mitu ne oslobadja kazne naravno.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam se takmicio po pravilniku saveza sportskoh ribolovaca srbije!!! I ona su mi jedina ispravna,  odakle su prepisana ne zanima me!!! Vi prebacujeme pricu na pravila umesto da se prica o njegovom prekrsaju!!! Da li su pravila losa ili dobra ne zanima me samo me zanima njegov prekrsaj, koji je meni za najostriju kaznu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Mitu nabiti na kolac hahahaaaa...A Zakuli zabraniti prilaz bilo kojoj vodi narednih 20 godina  :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Odlucice Savez i Forum klubova. Ja sam izneo svoje misljenje. Ti kao predsednik svog kluba glasaj po dokazima i po savesti. Ja sam samo izneo drugu verziju price da cuju ljudi ne volim jednoumlje mada zivimo u jednom. Culi ste ljud tj predsednici klubova pa glasajte. Uzmite sve u  obzir, sagledajte cinjenice i glasajte po svom a ne po drugima jer ipak ste ljudi a ne konji koji nose amove pa gledaju samo pravo..to cu reci i Pistolicu predsedniku mog kluba

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi, da je sudija odradio svoj posao i upozorio takmičara i zabranio ulazak u box ( takmičarsko mesto ) do ovoga svega ne bi došlo. Ne branim Mitu, ako je kriv biće sankcionisan ali u tom slučaju treba da se sankcioniše i organizator koji je delegirao tog sudiju a očigledno ga nije dobro informisao o pravilima, što potvrđuje odobrenje takmičaru da može da peca takvim sistemom. Meni ovo liči na navlakušu, prvo ga pusti da peca pa ga onda diskvalifikuj.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Meracu se dodeljuje plahata za doprinos na radu xaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Koja sizofrenija Xaxaxaxa mogu da zamislim sta bi bilo da je ulog 1.000.000 e pa meni bi ruke odsekli za 3 ribice Xaxaxaxa..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da, klasika kod nas, što više zabrljaš, dobiješ bolju funkciju.  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa ti ces kljucar o da da budes..nisi mi zabrljo dobro drzac meredova..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Nrmoj drzac da zamenis są toalet papirom crni sine Xaxaxaxa. Evo Mita dao izjavu mozemo da ga vesamo :)

Vrh Dno