Mušičarska Liga 2015

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Imali bi extra ekipu ali mislim da treba da se prijave ljudi dubljeg dzepa jer treba isfinansirati sve to  :(

Maric pa ne gleda se valjda dubina dzepa samo , treba valjda i neko zavidno znanje da poseduje takmicar  ???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Zato mene stavise zadnjeg na listu..razmisljao sam mudima na takmicenju izgleda  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ja sam uvek za kvalitet zato sam javno pitao neke ljude da li misle da imaju znanja í kvaliteta za reprezentaciju. Rekli su da imaju í ja to postujem. Ja jos uvek nemam í ne stidim se da priznam.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ispravićeš ti to Mariću već za nepunih 20 dana  :yeswink:  :yeswink:  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Moram glavicem da mislim ú pm ne mudima.. Perooo pojacaj ljutu papriku ú gulasu :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Ja sam uvek za kvalitet zato sam javno pitao neke ljude da li misle da imaju znanja í kvaliteta za reprezentaciju. Rekli su da imaju í ja to postujem. Ja jos uvek nemam í ne stidim se da priznam.

Ma treba imati samopouzdanje  :tbumb: uvek  i svako treba da ucestvuje u nekom selektivnom takmicenju pa da sam vidi gde je i sta, ali dzaba dodje neki burzuj a nema pojma , ali ce da se pohvali tetki, ujni kako je u FF reprezentaciji  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Nije óva ekipa takva bar ja nisam primetio..sve su to dobri momci, neki malo nedokazani ali ispravicu ja to vremenom:)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Nije óva ekipa takva bar ja nisam primetio..sve su to dobri momci, neki malo nedokazani ali ispravicu ja to vremenom:)

Nisam ni mislio na momke sa ovog takmicenja :nowink: nego ti navodim primer klasicnog ujninog burzujcica koji moze da ugrozi ekipu bilo koju i u bilo cemu  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Nema takvih ú musicarenju.. ima varijanti da imaju kes plate instruktora da ih nauci i boli ih stojko to bih í ja uradio da imam para na bacanje. Nije t ő nista  lose

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Aman vise ljudi. Citam sta se sve izdesavalo i prosto ne mogu da verujem da je ovoliki poziv na linc jednog takmicara, koi uopste nije kriv, moguc.

Citam i prethodne postove, pre takmicenja, i zaista fantasticna atmosfera. I taman sam pomislio: Fala Bogu da se najzad organizujemo i napravimo dobru ekipu koja ce, barem, dostojanstveno predstavljati Srbiju po svetu.... kad ono corak.

Pre svega je smesno, i ispod svakog nivoa da se proziva takmicar kome je pregledan pribor. Drugo. Totalno je pogresno prozivati i sudiju koji mu je pregledao pribor. Smesno je i tuzno bilo koga prozivati.

Apsolutno niko nije kriv iz prostog razloga sto ovo PRVI PUT!!!!, da se uopste neko ovakvo takmicenje organizuje.

Apsolutno sve je moguce za prvi put. I propusti, i greske, i nesporazumi... To je sasvim normalno i zato niko ne moze biti kriv.Ovo se je trebalo resiti drugarski. Da svi zajedno, i takmicari, i sudije, i delegat... sednu ko ljudi, vide propuste, rese ih na licu mesta, za drugi put.

Nista vise. Sve prijateljski, uz zezanje i saradnju... sve se ovo moze fino resiti. Tako treba da bude, i nadam se da ce zdrav razum prevladati i da ce se brzo strasti smiriti i krenuti se na Gradac sa mnogo preciznijim pravilnikom.

Dakle nek ovo sto se desilo, bude skola svima, a NE nesto sto ce izazvati bilo kakvo kaznjavanje jer se u sustini niko i ne moze kazniti ovako kako je bilo.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
354
Tihi83 je napisao(la):
Strelac znamo se, ne bas mnogo ali smo se gledali u oci...

Mislis li da bih ovoliko pisao da se ne osecam namagarcenim od coveka kome to ne prilici... I ne da je to moj subjektivni osecaj, vec je Mita sam to izjavio pred masom ljudi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi razjašnjavam stvari polako. Za kratko vreme hoću da pročitam toliko toga sa dva mališana na glavi....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Po karakteru da, ovo je najbolje od srbije, po pecanju ne ima dosta boljih...

Ovo je 15 ljudi sa najvecim mudima, smeli su da izadju jedni drugima na crtu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sa ovim s e ne slazem,ja recimo nisam imao sredstava da ispostujem neke korake inace bih vrlo rado izasao svima na crtu jer nemamstrah a imam muda,bar sam ih imao zadnji put kada sam proveravao. Mozda je jos neko bio u takvoj situaciji kao i ja i zato se ne slazem sa tobom,ali to ne znaci da ide ricinus u pasulj pa da diskutujemo sa.cucavca

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jel bre kad vec merite muda, jel se pipate izmedju sebe. Mislim jebote ovo je musicarski forum, za muda idite na one gay forume valjda ih ima po netu. :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
‚Jebo te, kako je onom Mixeru dobro ...... Jel zna neko na čemu je, da nabavim i ja malo  :D

Vrh Dno