PROTA71 je napisao(la):Visocica nije zajebana reka, ona je na nasu srecu jedna od nasih najlepsih reka...ima potencijala, ima ribe, pa ko nije foteljas imace ulova, a dali ce ga oni odvesti u reprezentaciju...pa zar je to jedini razlog takmicenja???Licni car pojedinca, to je satisfakcija, reklama...bljaaak!
Imate na Fb-ku skorasnje ulove potocne pastmke sa Visocice.
maric je napisao(la):3x. Sto pitas? Tihi ne zelim da kenjam ali mislim da ce Visocica biti malo zahtevnija od Moravice. I da ce biti vise 0. Mozda gresim videcemo. Ribe evidentno da ima I najvise one koja se vrti tu oko mere 20 cm.
Goci je napisao(la):Visočica nije zajebana kao reka, niti je visočka pastrmka išta mudrija od bilo koje druge divljakuše na svetu. Problem je što je ta reka poprilično opustošena. Smem da potpišem da tamo može da bude 10 do 20 x više ribe nego što je trenutno ima.
Ipak, pastrmke ima i loviće se.
Ne dobih odgovor na pitanje koja se sve vrsta boduje?
Samo potočara, ili i kalifa, lipljan, mladica, jezerska i potočna zlatovčica... Šta ako nekom rgne vladikinopločka mladica od 70 cm, pakleštički lipljan od pola metra ili jednako duga jezerska zlatovčica koja je pošla uzvodno od jezera prateći mrest grgeča?
Plasim se samo najveceg predatora medju salmonididima na pomenutom vodotoku a koji krece u halapljivo nadohnadjivanje izgubljenih kolorija tokom zavrsenog mresta, lokalni naziv mu je "PirotskI Gocijapanskiprota"...latinski mislim da je po wikipediji Gocijus japanikus protas!!!!Brrrrrrrr, srecom se maric ne takmici, bojim se da bi mu skrsio onaj Helios, a tek bi katastofalnih posledica bilo po namenski kupljen stap za Gradacku autohtonu Kraljevsku populaciju lipljena gigantskih razmera...Goci je napisao(la):Bitno je da je salmonida?
Tihi83 je napisao(la):Da, ali domacim moze i da doda ciplide... Nije striktno i podlozno je promenama po vrsti ribljeg fonda...
PROTA71 je napisao(la):Plasim se samo najveceg predatora medju salmonididima na pomenutom vodotoku a koji krece u halapljivo nadohnadjivanje izgubljenih kolorija tokom zavrsenog mresta, lokalni naziv mu je "PirotskI Gocijapanskiprota"...latinski mislim da je po wikipediji Gocijus japanikus protas!!!!Brrrrrrrr, srecom se maric ne takmici, bojim se da bi mu skrsio onaj Helios, a tek bi katastofalnih posledica bilo po namenski kupljen stap za Gradacku autohtonu Kraljevsku populaciju lipljena gigantskih razmera...
Sve u svemu, na muci se poznaju uzivaoci piva, kackavalja i lokalnih papkara koji se vikaju sa meeeee i beeeer, i ovim putem ih od srca pozdravljam [emoji12] [emoji2] [emoji7]
Volim i Ja Vaaas....i rado Vas se secam!!!
Tihi83 je napisao(la):Da, ali domacim moze i da doda ciplide... Nije striktno i podlozno je promenama po vrsti ribljeg fonda...