MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Gospodine Marticu!

Ja nista ne izmisljam!!!
i nema potrebe za: Odakle si sad izmislio taj 23. april ???

Obratite se Vasem klubu za informacije o kalendaru, Vlada Markovic je upucen u sve.

Jeste da pise na sajtu saveza 02.03.

Ali blagovremeno u saradnji sa svim klubovima, tj. predstavnicima, izdejstvovali smo da termin bude 23.april.
Taj termin je odgovarao svima i bolji je sto se tice vremena.

Necu da ulazim u polemike koje ce samo da uvedu u raspravu, koja nece imati kraj....
Odlutace od teme, kao sto je odlutala tema reke Gradac...........

Podaci sa sajta su okvirni
zato i pise 07.08.
23.24.

Tacne datume usvojice Forum SSRS sledece nedelje

A do tada komunicirajte svoje klubove!

Mogu samo da kazem da zbog problema sa korisnikom voda i nemanja kluba koji bi organizovao takmicenje na Djetinji, dolazi do promene.

Umesto Djetinje 3. i 4. kolo odrzace se na Visocici.
Rukovodstvo Parka prirode Stara planina nam je izaslo u susret i dalo saglasnost da se na reci Visocici odrzi takmicenje.
Bice uredjeno oko 2km staze.
Domacin takmicenje bice Smudj iz Pozarevca, jer na teritoriji Pirota nemamo klub.

Zamolio sam Vladu Markovica, koji je pristao da uz odobrenje UO kluba organizuje pomenuto takmicenje.

Ostaje nam da polako zakljucujemo broj takmicara i klubova!!!

Pozdrav

Vlada Todorovic

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
emporio djuzini je napisao(la):
Umesto Djetinje 3. i 4. kolo odrzace se na Visocici.
Rukovodstvo Parka prirode Stara planina nam je izaslo u susret i dalo saglasnost da se na reci Visocici odrzi takmicenje.
Bice uredjeno oko 2km staze.
Domacin takmicenje bice Smudj iz Pozarevca, jer na teritoriji Pirota nemamo klub.

Pozdrav

Vlada Todorovic

Znači ludilo.... Kakve veze ima to što u Pirotu ne postoji mušičarski klub? Piroćanci imaju ribolovačko udruženje ihaahaaaa godina već, koje može da bude ne dobar nego odličan domaćin. Rešavanje ovog pitanja na ovakav način, po meni ima uvedljiv karakter. Smuđ iz Požarevca domaćin na Visočici!?!?!?!?! Ko je to smisleo?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Vlade, hvala na informacijama mada sam upoznat sa svim gore navedenim.
Posto si vec spomenuo da ce sledece nedelje biti forum SSRS postoji li ikakve sanse da se na istom raspravlja o izmeni i dopuni pravilnika?

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Hoce,
TIME klub i pirotski musicari sa kojma sam u kontaktu
POMOCI CE NAM
Bez njihove podrske ne bi ni bilo moguce organizovati takmicenje

HVALA IM UNAPRED
Hvala Igoru, Banetu, Radetu iz TIMEa i drugima

ali, pravila su pravila
domacin mora da bude clan SSRS
trenutno u Pirotu nemamo klub koji je clan ZMK SSRS.

Rade i klub TIME su voljni da klub uclane u savez, ali je problem sa takmicarima.
Bane Todorovic najbolje zna,
u kontaktu smo i moze svima reci koliko se zalazem da se Pirot prikljuci!!!

Pozdrav

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Pozdrav Eko!

Kenu sam rekao za sastanak koji ce biti odrzan dana kad je forum, tj. pre foruma
Svi predstavnici klubova su obavesteni

Pozdrav

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Vlade, je li bio sastanak SSRS, ima li nekih novina?
Je li se raspravljalo o pravilniku?

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
KALENDAR TAKMICENJA IZBORNOG POJEDINACNOG PRVENSTVA SRBIJE ZA 2016. GODINU

23. APRIL          1/2 KOLO        MORAVICA SOKOBANJSKA
8. MAJ                3/4 KOLO        VISOCICA PIROT
21. I 22. MAJ      5/6/7 KOLO    GRADAC VALJEVO

PRIDRUZITE SE

Vlada Todorovic
ZMK SSRS

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Koliko sam upoznat,nov pravilnik je trebalo da bude usvojen na sastanku foruma u subotu 12.03.
Predlog koji je dat na usvajanje ima određene izmene u odnosu na pravilnik od prošle godine,pa je iz tog razloga potrebno da se postavi ovde da svi mogu da ga prouče jer vremena ima relativno malo.
Izmene se tiču eventuanog povećanja broja takmičara i takmičenja u tri sektora (do sada je bilo samo u dva).Svi klubovi imaće zagarantovano po jednog takmičara u MLS,ne računajući reprezentativce.

Bitna izmena u odnosu na prošlu godinu je da se mogu korisiti samo fabričke BL udice,što znači da nisu dozvoljene modifikovane udice.
Dozvoljen je jedan tipet ring,prilikom ribolova na reci, i dva na jezeru.S tim da monofil na čvorovima na tipet ringu ne sme biti duži od par milimetara.

Ovo sam napisao,na osnovu pregleda predloga pravilnika.Proveriću da li je usvojen i potruditi se da se postavi na forum.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Sale, dozvoljena su 3 tipet ringa, makar po pravilniku u kojem sam ja imao uvid....

ТАКМИЧАРСКИ ПРЕДВЕЗ

Члан 31.1

- Дозвољен је само један предвез (leader) (укључујући и подвез/tippet ) направљен од монофила или „polyleader“. Максимална дужина предвеза са подвезом може бити две дужине штапа који се користи.

- Предвези могу бити са или без чворова, конусни или једнаке дебљине. Једна једина петља (loop) максималне дужине 10цм се може користити за повезивање предвеза за мушичарски канап. Ако предвез има више чворова минимални размак између два чвора може бити 30цм.

ВИШАК МАТЕРИЈАЛА (монофила или „polyleader“) КОД ЧВОРОВА РУЧНО РАЂЕНИХ ПРЕДВЕЗА МОРА БИТИ УКЛОЊЕН И НЕ СМЕ БИТИ ДУЖИ ОД 5ММ, ОСТАВЉЕНИ БРК СМАТРАЋЕ СЕ ИНДИКАТОРОМ ТРЗАЈА;

- На предвез није дозвољено додавати додатна отежања ни пливајуће индикаторе;

- Могу се користити највише 3 микро прстена (micro rings, leader rings) максималног пречника 3мм за спајање делова предвеза. На сваком микро прстену дозвољена су максимално 3 чвора (и они се рачунају као 1 чвор).

- бочни подвез (dropper) се може користити само за везивање додатне мушице када је то дозвољено (лов на језеру, тада је дозвољен трећи чвор на микро прстену).

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
eko je napisao(la):
ВИШАК МАТЕРИЈАЛА (монофила или „polyleader“) КОД ЧВОРОВА РУЧНО РАЂЕНИХ ПРЕДВЕЗА МОРА БИТИ УКЛОЊЕН И НЕ СМЕ БИТИ ДУЖИ ОД 5ММ, ОСТАВЉЕНИ БРК СМАТРАЋЕ СЕ ИНДИКАТОРОМ ТРЗАЈА;

Opet mi izmisljamo specijalna pravila. Da mi je znati kako vam je mix isprao mozak da ubacite ovo.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja bi samo ubacio u pravilnik da se Miti zabrani učešće na prva dva kola, da mu se tu upišu nule a u ostalim kolima nek se vadi.  :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Opet mi izmisljamo specijalna pravila. Da mi je znati kako vam je mix isprao mozak da ubacite ovo.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Simsone ovo je postignuto dogovorom svih klubova i samo se jedan klub nije slagao sa ovim delom pravila...

A bitno je i znati da smo konsultovali i sve kolege iz regiona(Crna Gora, Bosna, Hrvatska), dobilo smo i zanimljive komentare od njih citiracu ti jedan "kod nas da je neko na takmicenju koristio ovo zadranili bi mu takmicenje do kraja zivota"...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi, jebote kako ne kapiras sta ja pricam?
Jel dozvoljeno po FIPS-u koristiti te "brkove"? Imate bre pravlilnik krovne organizacije, jel toliki problem prevesti ga i uskladiti samo sa nasim zakonodavstvom?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A sta je problem shvatiti da se 87,5% klubova ucesnika lige dogovorilo da se kod nas(iako je po FIPS-u  dozvoljeno) nedozvoli nikakva upotreba indikatora u smislu dodataka, producetaka, genetki modifikovanih predveza...?

Uhvatili ste se krovne organizacije koju mozemo da sledimo ako hocemo ali nam nije obaveza da je slepo pratimo...

Kazem ti posto je prosle godine izbio skandal oko ovog dela pribora sad smo jasno definisali u pravilu da nebi bilo nedoumice i prostora za slobodna tumacenja.

Stvar je da smo i Srbi cudan narod i da sve sto nije jasno definisano izvrnucemo u svoju korist, Crnogorci, Bosanci i Hrvati u svojim pravilnicima nemaju ovakvu definiciju samo iz jednog razloga, a to je d nikom ne pada napamet da koristi ovo a i da nekom padne zabranili bi mu takmicenje do kraja zivota. To su njihove reci ne moje...

Pa posto se mi jos delimo na klanove i nemamo 100% jedinstvo moramo da se sluzimo jasnim i striktnim pravilima...

Vrh Dno