emporio djuzini
Senior member
- Učlanjen(a)
- 21.07.2010.
- Broj reagovanja
- 0
Gospodine Marticu!
Ja nista ne izmisljam!!!
i nema potrebe za: Odakle si sad izmislio taj 23. april ???
Obratite se Vasem klubu za informacije o kalendaru, Vlada Markovic je upucen u sve.
Jeste da pise na sajtu saveza 02.03.
Ali blagovremeno u saradnji sa svim klubovima, tj. predstavnicima, izdejstvovali smo da termin bude 23.april.
Taj termin je odgovarao svima i bolji je sto se tice vremena.
Necu da ulazim u polemike koje ce samo da uvedu u raspravu, koja nece imati kraj....
Odlutace od teme, kao sto je odlutala tema reke Gradac...........
Podaci sa sajta su okvirni
zato i pise 07.08.
23.24.
Tacne datume usvojice Forum SSRS sledece nedelje
A do tada komunicirajte svoje klubove!
Mogu samo da kazem da zbog problema sa korisnikom voda i nemanja kluba koji bi organizovao takmicenje na Djetinji, dolazi do promene.
Umesto Djetinje 3. i 4. kolo odrzace se na Visocici.
Rukovodstvo Parka prirode Stara planina nam je izaslo u susret i dalo saglasnost da se na reci Visocici odrzi takmicenje.
Bice uredjeno oko 2km staze.
Domacin takmicenje bice Smudj iz Pozarevca, jer na teritoriji Pirota nemamo klub.
Zamolio sam Vladu Markovica, koji je pristao da uz odobrenje UO kluba organizuje pomenuto takmicenje.
Ostaje nam da polako zakljucujemo broj takmicara i klubova!!!
Pozdrav
Vlada Todorovic
Ja nista ne izmisljam!!!
i nema potrebe za: Odakle si sad izmislio taj 23. april ???
Obratite se Vasem klubu za informacije o kalendaru, Vlada Markovic je upucen u sve.
Jeste da pise na sajtu saveza 02.03.
Ali blagovremeno u saradnji sa svim klubovima, tj. predstavnicima, izdejstvovali smo da termin bude 23.april.
Taj termin je odgovarao svima i bolji je sto se tice vremena.
Necu da ulazim u polemike koje ce samo da uvedu u raspravu, koja nece imati kraj....
Odlutace od teme, kao sto je odlutala tema reke Gradac...........
Podaci sa sajta su okvirni
zato i pise 07.08.
23.24.
Tacne datume usvojice Forum SSRS sledece nedelje
A do tada komunicirajte svoje klubove!
Mogu samo da kazem da zbog problema sa korisnikom voda i nemanja kluba koji bi organizovao takmicenje na Djetinji, dolazi do promene.
Umesto Djetinje 3. i 4. kolo odrzace se na Visocici.
Rukovodstvo Parka prirode Stara planina nam je izaslo u susret i dalo saglasnost da se na reci Visocici odrzi takmicenje.
Bice uredjeno oko 2km staze.
Domacin takmicenje bice Smudj iz Pozarevca, jer na teritoriji Pirota nemamo klub.
Zamolio sam Vladu Markovica, koji je pristao da uz odobrenje UO kluba organizuje pomenuto takmicenje.
Ostaje nam da polako zakljucujemo broj takmicara i klubova!!!
Pozdrav
Vlada Todorovic