MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
eko je napisao(la):
I na osnovu tog nekog mog skromnog iskustva mogu reci da je to cisti indikator-detektor ugriza ribe.
ja nisam pecao na tu zajebanciju ali verujem ervinu . ako je taj feder indikator , a meni vise lici na indikator nego na predvez , kako je moguce da bude dozvoljen za upotrebu ? ne vidim prostor za polemiku  ???

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
ja nisam pecao na tu zajebanciju ali verujem ervinu . ako je taj feder indikator , a meni vise lici na indikator nego na predvez , kako je moguce da bude dozvoljen za upotrebu ? ne vidim prostor za polemiku  ???
  Pa i najlon i snjura je indikator,  to se nemoze zabraniti  a  opruga  je samo ufrkani najlon koji sluzi  isto kaoi indikator  i kako ce se to zabraniti ,,,zato je i dozvoljeno

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ako ces tako da gledas i stap je indikator  :) meni je ovaj feder gori nego mitini brkovi u smislu indikatora  :D

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
ja to nikad nisam koristio tu oprugu jer mi  to nije pouzdano kod kontre ,,ja kao indikator koristim ako lovim ceski stilom obojeno oranz jedno 50 cm snjure (kanapa)  a gledano pravno  ne treba ici u krajnosti ni sa zabranama u tak,, , ribolovu

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Na ovaj nacin nema sanse da ne primetimo uzimanje nimfe, koju riba srkne bez ikakvog otpora.

34hfgg0.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
meni nije uopste jasno zasto se ne definise i uredi na sta se peca? na takmicenju u ribolovu treba da svi pecaju na identican pribor. nista lakse nego da se definise kakav treba da bude predvez za takmicenje a ne ovako da svako trazi rupu i smislja kako ce da podvali indikator kao deo predveza jer nije precizno definisano ?

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Tako ti je u svim sportovima kad je takmicenje uvijek neko nadje neke cake i onda se neko buni i uvijek se radjaju nova pravila,,, ja sam se bavio sportom a bas zato zbog tog razloga stalnih zafrkancija mi je i dojadio sport ,,, :) treba pitati ribolovce takmicare sta misle dali se slazu sa indikatorima ili ne ,,neka bude neko glasanje  anketa na svj, prvenstvu i neka se vidi ,, a ne da neko donosi pravila u cetiri zida ali treba uzeti u obzir da cim se nesto zabrani da to moze kaciti i ribare koji se netakmice  jednog dana i cemu to vodi

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
treba dati sansu ribi ali treba isto dati sansu ribolovcu ,,,sport je spao na te grane da se nakon svakog nastupa vadi krvi iz vena

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ma sto se tice pravila sve je jasno, nema dileme, e sad koliko god neko precizno definisao onaj koji hoce da mrsi muda ce naci nacin da pravi problem. Jer smo sad zabranili brkove dokazali da ni krovna organizacija to ne podrzava i zabranjuje jasnim pravilo napisali, batalili su se brkova sad bi feder, kad resimo federe onda ce neko izmisliti troglice, kad zabranomo trouglice, onda ce neko izmisliti neko novo govno i tako u nedogled...jes kad postoji neko ko hoce da mrsi muda rupa se nadje.

Oko predveza nema dileme kako mora da izgleda... Mora biti konusni ili jednake debljine bez bilo kakvih indikatora i dodataka... Ja ne vidim tu nista nejasno!!! Ali ako imate nekog ko pravila tumaci kako mu odgovara i na nacin e ovo moze zato sto ne pise jasno da je zabranjeno.

A iznese se jasan indikator i rzmatra se da li moze ili ne...stvarno je glupo vise diskutovati sa ljudima koji samo hoce da nanose stetu celoj ideji i prave probleme bez problema...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, palamudiš u prazno. Gde su ta pravila, daj da ih vidimo?

Posto ja palamudim, uzmite i drinski plovak pa dodjite na takmicenje, pa kad budem piso izjave savezu onda placite okolo kako je Tihi picka, peder i ima tajnu organizaciju sa Mix-om.

Ko hoce da bude normalan nece imati problem sa takmicenjem i pravilima, vi sto bi da pecate na plovak ima liga i za to, pa se tamo prijavite omasili ste forum i metod pecanja...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Posto ja palamudim, uzmite i drinski plovak pa dodjite na takmicenje, pa kad budem piso izjave savezu onda placite okolo kako je Tihi picka, peder i ima tajnu organizaciju sa Mix-om.

Ko hoce da bude normalan nece imati problem sa takmicenjem i pravilima, vi sto bi da pecate na plovak ima liga i za to, pa se tamo prijavite omasili ste forum i metod pecanja...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zabago va mi nesto horum pa odose 3iste poruke... :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi, pošto si ti glavni tumač pravilnika, postavili smo ti nekoliko konkretnih pitanja, na koja vešto izbegavaš odgovor. Dakle, tumač nam ne treba, treba nam pravilnik koji ćemo sami tumačiti. Cela tvoja priča, kako nećeš da ga prezentuješ zbog eventualnih zloupotreba, je vrlo tanana. Pošto ću se ove godine najverovatnije pojaviti na državnom u svojstvu kapitena, imam pravo da dobijem pravilnik ili predlog pravilnika.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki koliko sam do sada ukapirao kako sva ta zajebancija oko takmicenja funkcionise ... tihi se pita koliko i tvoj predsednik kluba . ni manje ni vise . zasto od njega ne trazis pravilnik ?  :)

Vrh Dno