MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Koja konkretna pitanja prosverli me ja ih nevide?

Ako misli na pravilnik, tu nema nista konkretno, na usvajanju je pa kad se usvoji mozes ga naci na web strani Saveza sportskih ribolovaca Srbije!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sale da ti ja odgovorim, njega ne zanima nego podjebava. A da hoce da dodje do njega moze bez problema jer odlicno zna ko je radio na njemu.

Ali posto ga ne zanimaju pravila, onda se pravi blesav i ponasa kao da je pao sa marsa...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bako ovde neki palamude neki pokusavaju da urade i nesto pametno, nemoj mesati te dve struje na forumu...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Mene zanima primerak koji Tihi tumači. 'si mu ti advokat?  :D
rado ako me angazuje  :D
nabavi svoj primerak pa ga tumaci i ti kao tihi  ;) ne mogu da verujem kako se komplikuje jednostavna stvar ? zato sam se i ukljucio. ako niste u stanju da se dogovorite vas desetak ljudi kako i na sta da pecate jebalo vas takmicenje . pecajte na klasican monofilni predvez providni svi a da se vidi ko je bolji u istim uslovima . a kada odete na dalje takmicenje uvaljujte englezima i nemcima federe . prosta stvar  ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A da ja sad tebi objasnim nesto, posto je Tihi resi temu brkova i objasnio ovde nekima da nemoze sa njim da se zajebava, trebala je nova tema za opstrukciju lige u udruzenja...

A sad javno jos jednom, u Musicarskoj ligi srbije se nece pecati na plovak indikator i druga prevarantska pomagala, ko hoce da se takmici po kao fair play takmicar nece imati ni brige ni problema, a svi ostali su se sjebali u startu...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
rado ako me angazuje  :D
nabavi svoj primerak pa ga tumaci i ti kao tihi  ;) ne mogu da verujem kako se komplikuje jednostavna stvar ? zato sam se i ukljucio. ako niste u stanju da se dogovorite vas desetak ljudi kako i na sta da pecate jebalo vas takmicenje . pecajte na klasican monofilni predvez providni svi a da se vidi ko je bolji u istim uslovima . a kada odete na dalje takmicenje uvaljujte englezima i nemcima federe . prosta stvar  ;)

Sale oni koji treba da se dogovaraju su to i uradili, ali ima i onih koji bi da talasaju i mrse muda. Pa posto ih niko ne ferma ni dva posto u udruzenju onda mrse muda po forumu...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A za angazman ce se dogovorimo, ako moze u fazanima da se plati onda sutra posalji punomocje da ga potpisem... ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
A da ja sad tebi objasnim nesto, posto je Tihi resi temu brkova i objasnio ovde nekima da nemoze sa njim da se zajebava, trebala je nova tema za opstrukciju lige u udruzenja...

A sad javno jos jednom, u Musicarskoj ligi srbije se nece pecati na plovak indikator i druga prevarantska pomagala, ko hoce da se takmici po kao fair play takmicar nece imati ni brige ni problema, a svi ostali su se sjebali u startu...

E vidiš, to mene zanima, u kom si ti to svojstvu da sa tobom nema zajebavanja? Nisi član skupštine a nisi ni foruma.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ali sam sam clan foruma i dovoljno zaludan da stvari isteram do kraja i okratim vam brkove...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.

Ja cu koristiti

74dc63f8b70062d6947c362fd3497f3e.jpg

Po visini i jacini vode cu se odluciti za gramazu... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):

Ko te sjebao? Da si pitao mene dobio bi iskren odgovor i pravi savet, a i ring bi ti dao da sam znao da ga nemas, ja sam drugim takmicarima kutije dao da vade sta im treba a ne ring da ti dam...

Vrh Dno