rado ako me angazujeBaki-Pa je napisao(la):Mene zanima primerak koji Tihi tumači. 'si mu ti advokat?![]()
sasats je napisao(la):rado ako me angazuje![]()
nabavi svoj primerak pa ga tumaci i ti kao tihine mogu da verujem kako se komplikuje jednostavna stvar ? zato sam se i ukljucio. ako niste u stanju da se dogovorite vas desetak ljudi kako i na sta da pecate jebalo vas takmicenje . pecajte na klasican monofilni predvez providni svi a da se vidi ko je bolji u istim uslovima . a kada odete na dalje takmicenje uvaljujte englezima i nemcima federe . prosta stvar
![]()
Tihi83 je napisao(la):A da ja sad tebi objasnim nesto, posto je Tihi resi temu brkova i objasnio ovde nekima da nemoze sa njim da se zajebava, trebala je nova tema za opstrukciju lige u udruzenja...
A sad javno jos jednom, u Musicarskoj ligi srbije se nece pecati na plovak indikator i druga prevarantska pomagala, ko hoce da se takmici po kao fair play takmicar nece imati ni brige ni problema, a svi ostali su se sjebali u startu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
maric je napisao(la):Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.
maric je napisao(la):Ok to je posteno. Objavi ti Tihi sliku sta ces da koristis. Prosle godine mene sjebaste pecah na monofil sve vreme dok ste svi vi imali pokazatelje. Toliko o fer pleju.