MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sad kad Tihi prijavi Zakulu  :hammer: :hammer: salim se malo. Bravo Tihula :) A Oholi 9 ti? Vlada Todorovic najbolji sa svetskog nije upisao ribu?Bice zanimljivo. Jos dve reke.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Moravica je losa staza skroz jer vodostaj koji diktira brana ima previse uticaja na rad ribe. Kad je mala kao juce riba se zakuje za dno, uvuce u ckalju... I ne jede lepo. Juce sam detaljno i lepo pretrazio svako mesto. Na svakom mestu sam samo sitne dobijao. Da je voda bila malo bolja. Niko nulu verovatno ne bi imao.
Baki, do kraja ima jos dosta, naravno da ce biti preokreta i svega. Sad ko ce koju poziciju imati....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Oholi svima je voda bila ista kao I tebi. Nema izvlacenja :) naravno u maloj prednosti su ipak domacini ali ni to nije ne znam koliko.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Biće zanimljivo na Visočici. Malo ko od takmičara je pecao na njoj, osim možda nišlija.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
Baki-Pa je napisao(la):
Biće zanimljivo na Visočici. Malo ko od takmičara je pecao na njoj, osim možda nišlija.
Da li U Visocici ima ribe, tj. u kojoj kolicini je ima?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
A koje se sve vrste boduju? Pitam u kontekstu Visočice... Mož tu svašta da iznenadi čoveka...  :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Punoglavci, zabe, dazdevnjak i kornjaca, al ne verujem da ce biti ove poslednje :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
No uhvati dazdevnjaka I stisne ga lepo bice prvak drzave :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Oholi svima je voda bila ista kao I tebi. Nema izvlacenja :) naravno u maloj prednosti su ipak domacini ali ni to nije ne znam koliko.
Maricu ista je bila i ne bunim se. Ja sam imao 2 vrlo pristojna mesta. Nalovio sam se sitnine. Riba po maloj vodi bezi, nije svuda isto rasporedjena...a nislije su u ogromnoj prednosti. Ne u maloj.

Visocica se navodno poribljavala zadnjih godina....iz jezera izlaze ribe na mrest... Tamo je svasta moguce. Davno sam bio al zahtevna je voda opasno. Tamo ce bas zanimljivo da bude

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
A oni Cesi, Polaci .... ( Svetska takmicarska elita), oni na svim vodama pobedjuju zato sto su domaci? :smoke:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Konstatacija je bila 100% tačna. Moravica, ipak, nije takmičarska staza. Previše zavisi od toga šta ćeš izvući iz šešira. Faktor sreće treba svesti na minimum, da me ne razumeju pogrešno svi koji su ostvarili dobre rezultate, i na kojima im iskreno čestitam.
koliko ja vidim iz rezultata ...tihi je i ove i prosle godine u samom vrhu tabele? izgleda da kod njega faktor srece najmanje igra ulogu jer nema sanse da ga dva puta ukenja isti rezultat  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
sasats je napisao(la):
koliko ja vidim iz rezultata ...tihi je i ove i prosle godine u samom vrhu tabele? izgleda da kod njega faktor srece najmanje igra ulogu jer nema sanse da ga dva puta ukenja isti rezultat  :D
Samo na Moravici na Gradcu krompiri. Ali ako upise na Gradcu ribe on je u reprezentaciji :) I bez drukanja Zakule :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:(Tihi dobro poznaje Moravicu. Iskreno voleo bih da upadne u reprezentaciju. Uopste ne peca lose. Mada ima vise srece nego pameti ali zasluzio je da bude medju prvih 5. Proucio je Pravilnik I objasnio vec u prvom kolu I skidam kapu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ivke037 je napisao(la):
A oni Cesi, Polaci .... ( Svetska takmicarska elita), oni na svim vodama pobedjuju zato sto su domaci? :smoke:
Za pocetak nisu domaci al pecaju skoro svaki dan u godini i drzava ih pomaze maksimalno. Drugo vrlo cesto su na priprwmama na mestu gde se odrzava takmicenje po mesec dana... Znas i sam koliko to znaci. Mi nazalost nemamo tu opciju....

Vrh Dno