Da li U Visocici ima ribe, tj. u kojoj kolicini je ima?Baki-Pa je napisao(la):Biće zanimljivo na Visočici. Malo ko od takmičara je pecao na njoj, osim možda nišlija.
Maricu ista je bila i ne bunim se. Ja sam imao 2 vrlo pristojna mesta. Nalovio sam se sitnine. Riba po maloj vodi bezi, nije svuda isto rasporedjena...a nislije su u ogromnoj prednosti. Ne u maloj.maric je napisao(la):Oholi svima je voda bila ista kao I tebi. Nema izvlacenjanaravno u maloj prednosti su ipak domacini ali ni to nije ne znam koliko.
koliko ja vidim iz rezultata ...tihi je i ove i prosle godine u samom vrhu tabele? izgleda da kod njega faktor srece najmanje igra ulogu jer nema sanse da ga dva puta ukenja isti rezultatBaki-Pa je napisao(la):Konstatacija je bila 100% tačna. Moravica, ipak, nije takmičarska staza. Previše zavisi od toga šta ćeš izvući iz šešira. Faktor sreće treba svesti na minimum, da me ne razumeju pogrešno svi koji su ostvarili dobre rezultate, i na kojima im iskreno čestitam.
Samo na Moravici na Gradcu krompiri. Ali ako upise na Gradcu ribe on je u reprezentacijisasats je napisao(la):koliko ja vidim iz rezultata ...tihi je i ove i prosle godine u samom vrhu tabele? izgleda da kod njega faktor srece najmanje igra ulogu jer nema sanse da ga dva puta ukenja isti rezultat![]()
Za pocetak nisu domaci al pecaju skoro svaki dan u godini i drzava ih pomaze maksimalno. Drugo vrlo cesto su na priprwmama na mestu gde se odrzava takmicenje po mesec dana... Znas i sam koliko to znaci. Mi nazalost nemamo tu opciju....ivke037 je napisao(la):A oni Cesi, Polaci .... ( Svetska takmicarska elita), oni na svim vodama pobedjuju zato sto su domaci?![]()