maric je napisao(la):
Pa dobio si dobra mesta. Koliko sam zakljucio iz Oholove price a I znam od prosle godine riba nije na svim mestima podjednako radila sto je I logicno s obzirom da je voda bila mala a riba u plicim delovima osamucena. Gresim li?
Po mom misljenju gresis, po meni ribe ima svuda negde je samo teze upecati negde lakse, ovde ne pricamo o tome da je u pitanju veliki broj riba pa je presudno da li dobijes mesto sa 25 ili 15 riba u viru. Odlicivale su 1-2ribe, a za toliko je bilo u svakom mestu. Nisam se ni ja proslavio sa brojem riba ali sam imao kontinuitet, imao sam mnogo vise ribe na stapu nego sto sam izvadio, prosek mi je oko 50% sto je lose i sad vezbam da popravim gde gresim. Evidentno je da je riba losije radila pre podne, ali ja sam na svakom mestu imao ribu u meri na stapu. Prvo mesto mi je bilo malo losije po meni i pisao sam 0 imao sam ribu u meri spala mi pred nogama jos jednu ispod mere, vise udaraca(to racunam samo ono sto sam video da je riba udarila), kad pogledas listu sve ti bude jasno. Trece mesto gde je moguce samo pecanje da udjes u sred vira, i da pecas oko sebe. Posto mi je to bilo trece mesto znaci dvojca pre mene su pregazila mesto i opet sam tu imao 2 pisane i dva spadanja riba u meri i vise malih. Takmicarko pecanje nema veze sa slobodnim pecanjem i totalno je drugacije, to znaju svi koji su se takmicili. Dovoljno je jedno spadanje da te iznervira i da pocnes da gresis da masis, ubedjen si da sve radis kako treba a ustvari gresis i nisi svestan gde. Oholi je bio hendikepiran i samo jos nije shvatio gde ali cu mu objasniti...