MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nista vise samo sam zbunjen, skoro sam siguran da si ti negde napisao kako musicaris par godina i zato jos nisi u punoj snazi...

Sa desetogodisnjim stazom bre ti treba da deres ribu....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
I on mene pita od kada musicarim??? E jbt

Nisi načitan bato, knjigu u šake pa prvo teorijski deo da prođeš...Posle praksa, al to možemo mufte, u stvari to si već prošao  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jesam napisao. Ako racunamo pecanje 2 x godisnje Drina I 5 puta godisnje Gradac. Da sam pecao kao ti I Oholi prepisao bih I Acu mastera. Al trebalo je I guziti I opijati se I ostala sranja jbg.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A da ne nabrajam ekipu sa Drine od tih godina. Na prste da nabrojis.

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Kad ga Mita izvuče !!!  :D 8)

28tj9ea.jpg

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Jesam napisao. Ako racunamo pecanje 2 x godisnje Drina I 5 puta godisnje Gradac. Da sam pecao kao ti I Oholi prepisao bih I Acu mastera. Al trebalo je I guziti I opijati se I ostala sranja jbg.

Koliko ja pecam godisnje?

Sa tim prosekom za 10god. imas mnogo vise izlazaka sa musicarskim priborom na vodu od mene...

Oholi je totalno druga prica...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Au Ricma koji si ti meni kralj, al stvarno. Dobro si pogodio pijan da guziis  :bleh:. A za Drinu si u pravu.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Marić me prozva pa da napišem i ja koju.
Na Moravici sam došao dan ranije, prvo iz razloga što imam dosta km do tamo pa da se ne lomim u putu a drugo da bih malo pecao.
Taj dan smo Hura, Ja, Keno i Sale Župa počeli pecati oko 16h i prekinuli pecanje oko 18h, svi zadovoljni brojem ulovljenih riba za ta 2 sata.
Meni je konkretno svako izgledno mesto dalo ribu, govorim o ribama u meri a onih malih od 15-18 cm ulovis koliko ti volja.

Sutra dolazimo na stazu, vidim da je voda dosta manja nego predhodni dan i da opada i dalje lagano a i mnogo bistra je.
Prvo mislim da nisam imao sreće sa žrebom a kao drugo ni jednu ribu koja mi se javila nisam uspeo da izvadim, osim onih malih.
Prvo mesto na kojem sam pecao totalno me demotivisalo i znao sam da neću imati tu ribu na štapu.
Dugački vir koji je skroz miran. U vrhu imam jedan mali brzak dužine 4 metra ali ni on mi ne daje ribu. Nekako uspevam da sa dna strimerom podignem 2 ribe ali ni jedna nije u meri.
Drugo mesto gde pecam dopalo mi se. Mita je tu bio pre mene i nije imao ribu. Odmah na početku takmičenja gubim ribu na strimer, beše to lepa pastrmka od nekih 35 cm. Lovim par sitnih i 2 u meri spadaju mi pred sam kraj takmičenja.
Nakon tih dešavanja posumnjao sam da nije to moj dan.
Treće mesto gde lovim mnogo mi se dopalo. Tu je Luka imao 5 riba pre mene. Ali ja samo vadim one sitne do 18 cm, nikako nesto krupnije. Uglavnom i tu gubim 2 ribe u meri, jednu sa strimera a drugu sa nimfe....
Četvrto mesto gde sam pecao bilo je očajno, dubok vir. Molio sam Boga da me to mesto ne padne i ipak me je palo.
Tu gubim jednu ribu na strimera i ništa više. Inače na tom mestu ceo dan niko ni jednu ribu nije ulovio.

Sve u svemu jedno lijepo druženje. Riba nije radila zbog zaista malog vodostaja i bistre vode. Legla je na dno i povukla se u čkalje. Bukvalno svaka riba koju sam izvadio (ove male) bila je puna pijavica.

Više sreće drugi put.  :bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
pera je napisao(la):
Au Ricma koji si ti meni kralj, al stvarno. Dobro si pogodio pijan da guziis  :bleh:. A za Drinu si u pravu.
Pero sama ga stavi ostalo je fizikalija  :hammer: :hammer:
Eko druze nisam te prozvao nego sam izrazio cudjenje .

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Vidi ga Mita I Mix . Tek sad videh. Svaka cast momci osmeh na licu govori sve :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ae sad da se sam javi onaj ko je Miti slomio meredov I stap.

Vrh Dno