MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Tihi83 je napisao(la):
...
Kad upecam ribu 19,4cm gde Mita ne uspe da izvadi ni jednu i pise 0 onda znam da sam solidno dobro pecao, i kad na tri sektora koja sam pecao niko ne upise ribu onda se ne mogu pohvaliti da me je htelo.
...

Ne znam odakle ti ova informacija, ali nije tačna:
Na A5 sam pisao nulu ali sam uhvatio 7 (sedam) riba 16-18cm. Nisam ih merio a samo jednu sam stavio u čuvarku pošto se teško oporavljala...
Na A1 sam pisao nulu ali sam uhvatio jednu ribu (merena 17cm na insistiranje sudije merača). Imao sam još 10-tak skokova na suvu. Navijači i posmatrači rekoše da mi se nekoliko lepih riba dizalo na muvu ali ja to nisam video pošto sam stajao u nivou vode.
Inače sam na B4 (za koje rekoše da je najgore u B sektoru) pecao posle tebe i pisao 2 ribe - potočaru od 21-22cm i kalifu od 27cm...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Mora da se prijavim, da postanem ravnopravan sagovornik u diskusijama. Valda će me usere da uvatim jednu ribu.
Nema sta da te usere. Realno je da pises nekoliko riba. Poznajes gradac.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Zna Gradac u slobodnom ribolovu .Takmicenje je nesto drugo. Pored Mite sam i ja naucio gde stoji koja riba na stazi a da bude jos bolje poceo i da ih hvatam na tim pozicijama. Ponekad razgovor znaci dosta :)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Mariću pobrljavićeš od teorije,nabubao si gradivo samo tako,počeo si i da podprcuješ e sad na tu teoriju još jedno 2-3 godine prakse i tek onda možeš da kecaš,ovako samo mlatiš praznu slamu  :D  :bleh:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Voda je zaista bila velika i brza, da jos domacini ranije nisu uredili stazu na dosta mesta nebi moglo da se zabaci.
Ja nisam mnogo gazio, dok su neki uspevali da prodju na drugu stranu ja nisam ni pokusavao, nekako mozda mogu preci ali valja se i vratiti  :D
Zaista nisam hteo da rizikujem da me voda ponese, drzim se obale pa ako se sta upeca dobro je.

I u pravu je Sasa, jedino stap od 5 m pa da se peca nekako sa druge strane matice, a ovo sto Maric spominje neke zabacaje i nacine pecanja to ne pali na ovakvoj vodi.

Meni je samo jedna kalifa izasla i pogledala strimer i vratila se, a ostale ribe koje sam dobijao sve su bile ispod mere.
Rade mi je bio talican, kad god se on pojavi i dok je tu vadio sam ribu, on izmeri ali ispod mere svaka...  :doh:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Baki-Pa je napisao(la):
Evo našao sam i čuvarku, idem sutra da je pazarim.  ;)

http://plovakplus.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=14610&category_id=124&option=com_virtuemart&Itemid=1
Da nije mala? ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Eko bolje sto nisi rizikovao. Velika voda jos mutna ne znas gde je dno u pm. Meni je jebeno bilo na Moravici da ne bi Milanovica upade ja u onu veliku vircinu. Ide plicak pa vir 2-3 metra. Bezi baci u klinac.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Ne znam odakle ti ova informacija, ali nije tačna:
Na A5 sam pisao nulu ali sam uhvatio 7 (sedam) riba 16-18cm. Nisam ih merio a samo jednu sam stavio u čuvarku pošto se teško oporavljala...
Na A1 sam pisao nulu ali sam uhvatio jednu ribu (merena 17cm na insistiranje sudije merača). Imao sam još 10-tak skokova na suvu. Navijači i posmatrači rekoše da mi se nekoliko lepih riba dizalo na muvu ali ja to nisam video pošto sam stajao u nivou vode.
Inače sam na B4 (za koje rekoše da je najgore u B sektoru) pecao posle tebe i pisao 2 ribe - potočaru od 21-22cm i kalifu od 27cm...

Informaci ja je tacna opt izmisljas...
Ja sam samo pecao na B4 od gore pomenutih mesta, ima jednu 19,5 i tri spadanja, mesto jeste bilo jedno od najgorih na stazi po meni i svaka ti cast za te dve ribe!

I nije mi jasno kako si u dva kola pecao na 3 A sektora, mora da si nesto lose sanjao od umora, bila teska voda...

Posto ne znas ni koja si mesta pecao da te podsetim da si pecao A2 i A5, a na A1 nisi pecao...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jbt Mito ti ni ne znas gde si pecao covece  :hammer: Pobednik :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A Tihom skidam kapu kakvo kefalo ima da zapti sve to. Mora da si u proslom zivotu bio Oznas  :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
A1 je naravno lapsus, pecao sam A2... a ovo "boldovano" je naravno izmišljotina:

Tihi83 je napisao(la):
...
Kad upecam ribu 19,4cm gde Mita ne uspe da izvadi ni jednu
...

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Iako nije vezano za takmicenje a pominjali ste smestaj, osim hotela na Vrelu u kome je izgleda neko od vas prenocio, postoji bar pedesetak lezajeva u domacinstvima koja su registrovana za turisticku delatnost u TO Pirot. Izuzetno lepo, cisto a cena je stvarno skromna, od 500-600 dinara. Nocenje bez dorucka ne postoji jer vas ne pustaju da gladni izadjete iz kuce. Novcanike, kljuceve kola, vrednosti ... mozete ostaviti na astalu na sred avlije, pre cete da zateknete nekog sa amrelom da brani da na njih ne pada kisa nego da se pipa ili ne daj Boze bilo sta fali. To se ovde jos nije dogodilo, da ljudi cuju za nesto tako sami bi mu presudili. Oholom sam dao neke brojeve telefona ljudi iz Rsovaca, ima nekoliko lepih etno kuca u Dojkincima a i nov planinarski dom na izlasku iz tog sela. Verujem da su vam domacini sve ovo vec ispricali ali da ponovim zbog onih koji bi u buducnosti hteli da dodju prvi put.

Vrh Dno