MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Odlicno. Drago mi je da smo se razumeli.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne znam samo zašto si se trpao u diskusiju kad nemaš svoje mišljenje?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Paz I baki milsjenje je kao dupe svako ga ima. E sad da li je u pravu ili ne to je vec druga stvar ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Tacno. Samo neki imaju preveliko dupe koje im utice na misljenje :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Tihi83 je napisao(la):
...
A ja sam licno trazio kaznu za Mitu zbog vredjanja takmicara, pravilnika, saveza i organizacije, jer sam sebi dao za pravo da stanem u odbranu svih tih ljudi koji su dosli na takmicenje da sportski odmere snage a jedan Mita je njih sve(pa i tebe i mene nazvao budalama i neznalicama), jer vidis tebi mozda odgovara da te neko vredja i pljuje, meni naprimer ne.
...

Ovo nije istina. Rekao sam pred svima da je Pravilnik glup. I bio je... čak izuzetno... sa onim stavom o jednom čvoru...
Ako neko misli da sam ga uvredio nek prelista moje postove...
Ostalo nemam šta da dodam na ovih 7 dana diskusije i svađe.
Mogli bi malkice da me izvadite iz usta... da se ne zagrcnete  :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ja pokusavam da zavrsim pricu ali mi ne daju jbg. da te operem u Ligi i da te stavim u fioku ad acta axaxaxaxaxaxax

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
2
Jbt, sta cete da radite kad krene liga. Pored stapa nosice se bejzbolke, za svaki slucaj, nek se nadje  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Tihi83 je napisao(la):
Zako zabranjuje lov potocne pastrmke u pomenutom periodu, apsolitno se slazem. Koliko je tad pastrmki ulovljeno?! Da je bilo ko ulovio pastrmku i odneo je kuci to je za svaku osudu! Nema tu kolaterale kako je ti pominjes.

Taj isti zakon nije zabranio ribolov na tom delu reke vec je ribolov uredno dozvoljen u tom periodu, a za svaku ulovljenu vrstu koja je u rezimu zabrane je obaveza da se nepovredjena vrati u vodu, sto je i ucinjeno!!!

Licni stav da u tom periodu netreba pecati jer se moze uloviti i pastrmka u tom delu reke nikako nije stavka zakona koja zabranjuje ribolov.

E sad da je gore pomenuti gospodin, otisao u deo reke na kom je ZABRANJEN RIBOLOV U TOM PERIODU, to bi bilo za svaku osudu!

Zabrana LOVA(izlova,ubijanja,nosenja) jedne vrste ribe je jedan pojam u zakonu, a ZABRANA RIBOLOVA na delu reke nesto totalno drugo!!

Evo vam primer Djetinje gde se celu zimu uredno peca pastrmka na spin i na musicu i niko nije kaznjen!!! Ali samo na slobodnom delu reke kroz grad gde ne vazi zabrana ribolova!!! I svaka riba ulovljena je uredo vracena u vodu!!! A odlicno znamo ko je cuvar na tim vodama i da svoj posao radi maksimalno kvalitetno i korektno! E sad ako ti mislis da civar i covek koji je naj zasluzni za odlicno stanje Djetinje ne zana da radi svoj posao onda ne znam sta bih ti rekao!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Zakon zabranjuje ciljani lov vrste u lovostaju,i to je prekrsaj ,to sto neki traze rupe u zakonu pod izgovorom da love drugu vrstu ribe je dosta ozbiljniji i zakonski i moralni prekrsaj ,nego krsenje pravilnika lige koji nije obuhvacen zakonom drzave u kojoj zivimo. I tu nema reci ,demagogije itd
zakon je zakon i treba se postovati,svakome na cast

Interesantno kako se pravila i zakon tumace po licnom interesu

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Paz I baki milsjenje je kao dupe svako ga ima. E sad da li je u pravu ili ne to je vec druga stvar ;)

Neki nemaju dupe, samo duboko grlo i jak stomak pa mogu svašta da progutaju.  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Baki-Pa je napisao(la):
Neki nemaju dupe, samo duboko grlo.  :D
Za necije alate je svako grlo duboko :)

Jedno dodatno pitanje, za "kurvu o postenju" da li zakon propisuje da se ulovljena riba ne sme stavljati u promet? I kako se tu oko morala osecas? "Da si morala morala si" tako nekako......

Debeli ne znam kako vaspitava decu al ako su na njega nije cudo sto je danasnja omlafina ovakva ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
E takve vas volim ;) to je gej lobi. Ima sve da ispeglamo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Pazi da i tebi ne uleti u opstem metezu :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Opet si se naduvao loše robe? Oholi, nemam nameru da se spuštam na tvoj nivo.  Omlafina, ulovljena riba u promet (kako si to povezao samnom samo ti znaš). Zavali se u fotelju i kuliraj. Odmor će ti dobro doći.

Vrh Dno