Nebojsa.kg
Senior member
Mariću, zajeban čiča rasteš
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Konac koji koriste alasi za strukoveDa ne otvaram novu temu, u materiji sam...problem oko zamene mrežice na meredovu. Končanu menjam sa silikonskom(bezbojna) koja mi je došla bez dodatnog konca, trake kako god nazvali, tako da mi je nedoumica sa čime bi mogao da prošniram i fiksiram mrežicu na drvenom meredovu.
Dakron, upredenica...??
Mare, Sreeejo, Sretene Maricu, možeš i ti da posavetuješ, dozvoljavam ti...nema ograničenja, nema STOP-ka
Fala unapred..
Konac koji koriste alasi za strukove
I ja mislim da je ovo najbolje rešenje.Konac koji koriste alasi za strukove
Ovo tesko da moze da se promeni, vidim da se mahom na video klipovima menjaju mrezice upravo iz razloga promene boje..Kad smo već kod silikonskih mreža, ima li neki način da se vrati boja jer silikon požuti nakon nekog vremena?
Interesantno ali ne nikako...kao Ruska Jakic
Na mom meredova je silikonska mreža povezana sličnim kanapom kao što je Ivke postavio.Na predlog drugara, da probamo....uzeo sam 0,70mm....nosivost je do 88kg, za predveze, imam dovoljno za dva meredova, boja neka sivkasto zelena.
Po Beogradu nema nigde ovog ribarskog, a da naručujem iz Apatina, veća dara nego mera.
![]()
CATFISH LEADER 10M - Free Time - Prodavnica ribolovnog pribora
Ovaj konac karakteriše izuzetna snaga i nosivost Idealan za pravljenje predveza koji se koriste za lov krupnih somova […]freetime-ribolov.com
u svakom slučaju fala drugari na pomoći i dobrim idejama..