Mogao bih da ti pišem o tome danima, ali ću skratiti na ovo:oholi je napisao(la):zbog cega ti se braon svidja a ne providna?
Od "bezbojnih" struna mi se ribe plaše, mnogo više nego od braon.
Mogao bih da ti pišem o tome danima, ali ću skratiti na ovo:oholi je napisao(la):zbog cega ti se braon svidja a ne providna?
Feanor je napisao(la):Napravio sam svoj prvi predvez![]()
Pronasao sam na sajtu recept za monofile koje sam kupio 100cm 0.35 80cm 0.30 60 cm 0.25 40 cm 0.20 .
Da li tippet vezati za predvez ili napraviti omcicu na predvezu,pa posle menjati tippet po potrebi?
I koje duzine treba da bude tippet?
Zeko je napisao(la):Imam pitanje?
Kupio sam gotov predvez dužine 2,70m koji na kraju ima omču . Na tu omču sam nadovezao monofil dužine oko 60cm i na kraju nimfu. Hteo bih da nimfa ide po dnu . Otprilike to i može na dubini do dužine monofila ( tačnije 60cm ). Kada dođe do predveza on sporije tone ( u stvari kao da nimfa ne može da ga povuče ). Šta se dešava kada hoću da pecam na dubinama oko 1-1,5m? Da stavim toliko dugačak monofil ili postoji neki tonući predvez ( naravno već pripremljen da ima u prodaji )? Problem može da mi bude u kombinovanju nimfe-suve muve ( da li stalno menjati predvez ) ili ima neko univerzalno rešenje?
Pitanje br. 2?
Nabavio sam konektor. Kroz njega prolazi bužir. Gde se on postavlja i kako? Na monofil ili predvez?