simpson H je napisao(la):
A kako Novozelandjani razlikuju Skotske, Engleske ili Irske pastrmke? I znaci li to da dete koje je rodjeno na jugu Srbije u Vranju ii Nisu nema pravo da zivi u Novom Sadu? Da budemo realni to su tolike budalastine da je prosto neverovatno. Samo se dokoni ljudi zamlacuju tim stvarima ili oni koji su namirisali da mogu na taj nacin lepo da profitiraju.
Ne verujem da su budalastine...
Ja sam sebi rekao da necu da komentarisem ovu temu jer nisam upucen u desavanja, zavere i jos ko zna sto prati ovu temu,nezelim da se zamerim nekim ljudima koji su mozda umesani ili ne u ovu pricu a meni znace....
Ali moram... Jbg
Kakve crne budalastine crni Simsone? mnogo pametniji ljudi su se bavili tematikom i mnogo temeljnije su analizirali stvari i dosli do zakljucka da ne treba mesati razne tipove pastrmki !! pa ima i zakon koji to zabranjuje na koji si se ti pozivao prosle godine kad je isto bila prica o poribljavanju....
Sta meni pada na pamet sad zbog cega, reke se ne razlikuju samo po delu sveta po kom teku ima tu jos necega.... Npr. hemiski sastav vode nije svugde isti, npr kada su kise pa kada reku zamute potoci jer mislis da da je zemlja svuda ista koja muti reku, pa naprimer jer mislis da je zivi svt u i oko reke svuda isti......
Pera mi dade ideju jer mislis da onolike ribe u Gradcu mogu mogu da nadju dovoljno prirodne hrane da zadovolje svoje potrebe ili ce usled nedostatka hrane poceti da love mladj po reci.....
Pojedini se zajebavaju, a ova tema nije za zajbanciju.... Treba da se cuje i pozitivna strana i negativna....
Ja sam perfekcionista i za mene je samo savrseno dobro, zbog toga mi smetaju ovakve stvari....
Nastavice Gradac da zivi i ovako i da bude i dalje daleko najbolja musicarska destinacija u Srbiji u to nemam sumnje, ali....