NOVAJLIJA DO KOSKE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Ako ce od musicarenja videti i nauciti samo ribolov na 5m od sebe koji ce mu uopste krasni ovaj hobi?
pa covek lepo napisao gde ce da peca i sta ce da peca . i trazio odgovarajuci pribor za konkretnu situaciju

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Ma obojica ste za tepanje.... pricate o istoj stvari i svi vas lepo razumeju samo se vi ne razumete  :hammer:

od sad na engleski da pisete, moze i cirilicni  :lol:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Sasats , u redu je necu vise stvarno. Vidim da ne vredi pricati...
ma vredi nego ti koncepcija pogresna . umesto da odmah nabijas prste u oci jednostavno si trebao da napises ....
da , za date uslove ribolova logican izbor je dt kanap ali ja savetujem da kupis ipak wf jer mozes na livadi da usavrsavas svoju tehniku bacanja i brze napredujes  :)
i ja bi se slozio sa takvom preporukom  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ma vredi nego ti koncepcija pogresna . umesto da odmah nabijas prste u oci jednostavno si trebao da napises ....
da , za date uslove ribolova logican izbor je dt kanap ali ja savetujem da kupis ipak wf jer mozes na livadi da usavrsavas svoju tehniku bacanja i brze napredujes  :)
i ja bi se slozio sa takvom preporukom  :tbumb:

A kako da napisem nesto za sta znam da je potpuno pogresno i prevazidjeno? Ne mogu bre da lazem ljude. DT kanapi za par godina nece ni postojati, ne postoji njihova svrha. Imaces da kupis jeftine i skupe WF pa se opredeli. Poneko mozda zadrzi neki DT po jako skupoj ceni kao "ekskluzivu" za takve poput tebe, koji misle da im je bolji DT jer je tako rekao neko pre 30 godina.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Nego ti nam ne rece nista za taj smoki killer. Jel ga vodis dead drift ili trzanjem?  :hammer:  :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Najbolje je decku da kupi varalicarac...pa udri malim Mepps-ovimi  :hammer:

Ja bih zamolio da neko postavi slike profila WF i DT kanapa da vidimo kolika je razlika u tih ''magicnih'' prvih 2-3m.Ja mislim da su zanemarljivo male.Ako nista vise bar da buduci kolega vidi o cemu se ovde pise pa neka sam izabere...ako do sad nije narucio neki bolonjez  :blush:

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ljudi ja sam zgranut! Ja ubijedjen da ste musicari pa pitam sta mi treba za male planinske rjecice (na nekim mjestima i potoke) a vi se oko kanapa prepucavate citavo vrijeme. E sada stvarno ko iz ove price zakljuci sta je bolje za pocetak skidam mu kapu. Sto je najsmjesnije u sred ove ruzne debate stize komentar ,,SRBIJAAAAAA!,,. Uzas. Ja od srca zelim da se 100% posvetim musicarenju ali za sada cu fino nauciti...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Decko ako hoces da naucis da musicaris naucices ja sam ubedjen u to, ja sam poceo sam bez icije pomoci, nisam imao pojma da postoji forum i kada sam pocinjao nisam poznavao ni jednog musicara od koga bi naucio nesto.... nisam znao da ide konusni predvez pre tipeta nego sam direktno na konektor stavljao tipet i lepo sam lovio.....
Da ti ja dam jedan savet, zajebi dal je kanap dt ili wf ili nesto trece, uzmi stap 4, cekrk, konac u skladu sa stapom znaci 4, stavi konektor (imas na internetu sigurno detaljno objasnjenje kako se stavlja, to je jedino sa cime mozda nisi upoznat kako se montira) na konektor konusni predvez, tipet i musicu i pravac na reku.... pa ces ti sam da vidis kroz pecanje sta ti treba i prema svojim potrebama ces da odlucis sta ti dalje treba........

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Rocket man, nema potrebe da budeš zgranut, broj stranica u ovoj temi za ovo kratko vreme nedvosmisleno pokazuje kolika je želja i volja članova foruma da daju početniku pravi odgovor na njegovo pitanje. To što se povede rasprava oko nekih pitanja samo ukazuje sa koliko energije se pristupa rešavanju nekog pitanja. Očigledno je da ona ne nedostaje tako da i ti nemaš potrebe da se pitaš dali se radi o pravim mušičarima ovde ili nekim šilibajzerima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno