Djole je napisao(la):Sa druge strane evo jednog finog podpitanja za razmisljanje:
koliko FAST i MEDIUM stap treba da uskladiste energije u sebi, da je prenesu na kanap i "izbacie isto oba " npr 10 metara..?
17 kJ
Djole je napisao(la):Sa druge strane evo jednog finog podpitanja za razmisljanje:
koliko FAST i MEDIUM stap treba da uskladiste energije u sebi, da je prenesu na kanap i "izbacie isto oba " npr 10 metara..?
tommylee je napisao(la):Da ne udara ludačke kontre,i sam znaš kakav je pribor osjetljiv,ode sve na okolno granje!
Ne zezaj sigurno je čovjek lovio nekom drugom metodom,pa pretpostavljam da je navikao da kontrira.
Ako tu snagu primjeni na maloj riječici kako opisuje teren,ima sve da mu ode iza njega na granje!
Neka proba bez udaranja lako će on posle nju ubaciti i kontrolisati.
Znaci FAST a?Djole je napisao(la):Neso nesto se ovde izmesalo.
za istu duzinu kanapa ako gledamo utrosenu energiju bacaca:
- za FAST stap gledano paralelno sa MEDIUM stapom ide mali zabacajni pokret, mali ugao, malo energije se unosi u zabacaj.
- za MEDIUM stap je mnogo veci zabacajni poklret te se samim tim na izvodjenje pokreta trosi vise energije.
Sa druge strane evo jednog finog podpitanja za razmisljanje:
simpson H je napisao(la):Ne ako hoces da naucis bacanje kako treba.
Valjalo bi da si malo skoncentrisaniji i u citanju i u postavljanju pitanja. Pominjani su fast, medium-fast i medium stapovi. Kako si ti zakljucio da izmedju njih izaberes bas fast majke ti?
Strelac je napisao(la):Dajte ljudi uozbiljite se malo, pa svi savremeni grafitni štapovi se prave za dešnjakedoduše postoje neke retke serije i za levake. Ovo za potrebnu energiju, ne bih komentarisao
![]()
Mozda se kod tebe Djole nesto izmesalo, kod mene sigurno nije?!Djole je napisao(la):Neso nesto se ovde izmesalo.
za istu duzinu kanapa ako gledamo utrosenu energiju bacaca:
- za FAST stap gledano paralelno sa MEDIUM stapom ide mali zabacajni pokret, mali ugao, malo energije se unosi u zabacaj.
- za MEDIUM stap je mnogo veci zabacajni poklret te se samim tim na izvodjenje pokreta trosi vise energije.
Sa druge strane evo jednog finog podpitanja za razmisljanje:
-sasats- mislim da me najbolje razumijes, tacno imam osjecaj kao da znas ove moje rjecicesasats je napisao(la):pa mozda onaj deo da treba peticom od 9 stopa da peca na potoku sirine 9 stopa ? ???
sasats je napisao(la):pa mozda onaj deo da treba peticom od 9 stopa da peca na potoku sirine 9 stopa ? ???
Rocket man je napisao(la):-sasats- mislim da me najbolje razumijes, tacno imam osjecaj kao da znas ove moje rjeciceA i logicno mi je nekako da uzmem 8 klase 3 fast akcije sa vise djelova. Ja sam ljevak. Ali varalicarca drzim desnom rukom i namotavam najlon lijevom, tako da cu uzeti musicarca za desnu ruku. E sada da li ja u nekim odredjenim situacijama mogu stap prebaciti u lijevu ruku dok zabacim musicu pa ga onda samo lagano vratim u desnu i odradim ostatak posla?