Trazi medium ili medium fast! Prijateljski savet..,veruj mi!Rocket man je napisao(la):Ljudi zaboravio sam da pitam za akciju stapa koja bi mi trebala za male planinske rjecice i potoke? I akciju cekrka (ako u opste i postoji) BISTRO!
Za medium stapove potrebno je mnogo manje brzine,energije da bi se stap napunio,znaci lagano i polako pa je samim tim pocetnicima lakse da kontrolisu ono sto rade! Ovo naravno nije slucaj sa fast stapovima gde je potreno mnogo vise energije i brzine da bi se napunio sto je za pocetnika skoro..hm...sigurno nemoguce da kontrolisu!japanac je napisao(la):Zdravo Nenade.
Ja bih voleo da cujem zasto je i medium akcija dobra za nekog ko nije video FF stap i ko tek treba da peca?
Nemoj da me pogresno shvatis, nije zla namera, vec me interesuje tvoj pogled na stvari.
Hvala.
Nenad Bugarcic je napisao(la):Za medium stapove potrebno je mnogo manje brzine,energije da bi se stap napunio,znaci lagano i polako pa je samim tim pocetnicima lakse da kontrolisu ono sto rade! Ovo naravno nije slucaj sa fast stapovima gde je potreno mnogo vise energije i brzine da bi se napunio sto je za pocetnika skoro..hm...sigurno nemoguce da kontrolisu!
A sad sa ribolovne tacke gledista:meksi su brate i sigurno se ne gubi riba tako lako i nema cestih kidanja tipeta pri jakim begovima riba!
Pozdrav