NOVAJLIJA DO KOSKE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nenad Bugarcic je napisao(la):
Mozda se kod tebe Djole nesto izmesalo, kod mene sigurno nije?!
O ovom podpitanju razmisljaj ti koliko god hoces  :doh: Mene mrzi  :bye:

Jeste se izmesalo i tebi, a Djoletu se izmesalo samo u pitanju koje je boldovao. Tacnije nije dobro formulisao pitanje.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ipak si u pravu da poslusas sasuts, vidis kako ti je sve lepo rekao i kako si vec naucio :D

A i za sve si ti u pravu vidim... Ako bih slusao samo tebe ovdje drugi nista ne bi znali... Otvori privatnu kancelariju druze pa rokaj...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Drugo je sto ti ne umes da se snadjes na maloj reci sa 9' pa ides linijom manjeg otpora.
sto da nosim cipele 46 kad mi taman 43 ? ??? normalno je da treba ici linijom manjeg otpora

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gluplje poredjenje nisam video odavno. A sto da vozis po makadamu  neki Land Rover kad mozes Renault 4, jel tako? Linija manjeg otpora je karakteristika ljudi koji nisu zeljni znanja. Ok kapiram da ne zelis ili ne umes da naucis.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rocket man je napisao(la):
A i za sve si ti u pravu vidim... Ako bih slusao samo tebe ovdje drugi nista ne bi znali... Otvori privatnu kancelariju druze pa rokaj...

Pa sto je najludje ja sam ovde jedini u pravu ali nema veze, mozda se i cujemo za koju godinu da mi to potvrdis. :D

Sve vise ljudi mi se javlja sa tom recenicom, "znas, bio si u pravu". Evo sledeceg ocekujem Nenada Bugarcica :hammer: :hammer: ali pusta gordost ga ubi :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ako moze neko da mi neko objasni zasto mora stap sa sto vise delova za male reke i sto mora da je fast?!

Rocket druze ako ne prestanes da budes iskljuciv vrlo je verovatno da ces za godinu dana opet kupovati pribor...Stapom od 9fita je sve lakse na manjim rekama pocev od prezentacije do kontrole musice,bilo suve,mokre ili nimfe jer ima mnostvo struja,brzacica i kontra tokova izmedju musicara i musice koje treba neutralisati da bi nam suva plivala kako treba,da bi mokru vodili gde zelimo da imamo bolji kontakt sa nimfom i da je vodimo kako treba.Ja 70% izlazaka imam na jos manjim vodama nego ti sto ces da posecujes pa apsolutno nemam nikakav problem dok pecam stapom medium akcije od 9fita klase 5 i WF5F kanapom...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
rocket, zajebi ti sve ovo palamudjenje i reci mi izgledaju li te tvoje recice mozda ovako?

ranije sam koristio peticu od 8,6 ft . moze i od 9 ft ali vec postaje mucenje . kad sam nabavio laganu cetvorku od 8 ft momentalno mi je svanulo.
koristim sekspirov kanap , naravno DT  :) od petnaestak evra i pleteni predvez od 1.5 m . eto sa cim ja pecam i gde pecam . naravno ja nisam jedini u pravu kao neki pa ti ovo dajem cisto kao primer a ti jos dobro razmisli pre kupovine

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
kad sam nabavio laganu cetvorku od 8 ft momentalno mi je svanulo.
Cetvorka 8 stopa je odlicna kupovina! Jos ako bi imao bar 120€ pa navise da izdvojis bilo bi super jel dosta firmi daju dozivotne garancije za tu cenu!

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
rocket, zajebi ti sve ovo palamudjenje i reci mi izgledaju li te tvoje recice mozda ovako?

ranije sam koristio peticu od 8,6 ft . moze i od 9 ft ali vec postaje mucenje . kad sam nabavio laganu cetvorku od 8 ft momentalno mi je svanulo.
koristim sekspirov kanap , naravno DT  :) od petnaestak evra i pleteni predvez od 1.5 m . eto sa cim ja pecam i gde pecam . naravno ja nisam jedini u pravu kao neki pa ti ovo dajem cisto kao primer a ti jos dobro razmisli pre kupovine
Da da da. Kao da Ljubovidju gledam. Ljestanica je cak i manja... Majstore vidim ja da ti zelis da me uputis kako treba i imacu te na umu... Uzgred i pastrmke koje lovim su u 70% slucajeva ovolike. Samo da li ja treba nesto jos posle predveza da nakacim pa onda musicu ili odmah na predvez musicu? Lijepa rijeka a i ova zivuljka koju drzis u ruke :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
druze,
kupi konusni predvez . pleteni ili monofilni . po meni je bolje da bude kraci jer ces imati vise kanapa u igri van stapa i lakse ces bacati . na predvez vezujes pomocu omce parce monofila duzine do metra na koje vezujes muve . izmenom muva to parce se skracuje , i kada postane kratko odbacis ga i navezes novo .
i batali to majstore . niti sam ja majstor niti sam sveznajuci kao neki . ja pokusavam da ti docaram kako ja pecam bez komplikovanja i palamudjenja . musicarenje na ovakvim vodama ti je prosta stvar a pogotovo ce biti prosto tebi jer poznajes reku i pastrmke .  ;)

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ma opusteno bre znam ja sta pricam. Ja tacno vidim da ti ovo tako prosto iznosis da bukvalno svi mogu da razumiju. Jos ovo da koje duzine treba da bude taj predvez kada je to parce monofila blizu metar? Ako ti pecas sa 1,5m predveza onda taj konusni predvez treba da ti je oko 0,5m a to parce monofila oko 1m? Izvini sto smaram druze ali ti si mi pravi koji ce da objasni sve :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno