Rocket man
Senior member
Svaka cast majstore nemam lose rijeci za ovo 
Mislim da je sasats rekao fast e sada ako je mislio na medium fast a napisao fast onda se i on malo zeznuo a naravno i jasasats je napisao(la):da, obavezno fast i sa sto vise delova ako je moguce . takodje obrati paznju kad budes kupovao koji uzimas ...levi ili desni stap :yeswink:
falco je napisao(la):Nisam neki ekspert za štapove, premalo sam ih u životu probao, ali moram da dam komentar, pa nek me neko ispravi ako grešim.
Zašto bi apsolutni početnik uzimao kratak štap lagane klase ... pa još fast ??? ?
sasats je napisao(la):rocket , ono je bila sala na gomilu postova koji nemaju veze sa prakticnim pitanjima koje si postaviosimpson je shvatio a ti ne jer si pocetnik . izvini ako sam te zbunio . nisam imao u vidu da jos ne vladas materijom i da neces shvatiti.
po meni je cak mnogo bolje ako naletis na neki dvodelni stap nego visedelni ...iz vise razloga
Rocket man je napisao(la):...Znaci stap 8ft #4 MEDIUM FAST po mogucnosti dvodjelni, cekrk #4, kanap DT #4 plivajuci i predvez konusni plivajuci. Je li dobro?![]()
to je kombinacija za tvoje potoke :yeswink: i neki monofil 0.14 , malo suvih i nesto nimfi ...i mozes na voduRocket man je napisao(la):Slabo mi ova materija prolazi za rukomAli nema veze valjda treba da se ustosam malo mozda bude bolje
Znaci stap 8ft #4 MEDIUM FAST po mogucnosti dvodjelni, cekrk #4, kanap DT #4 plivajuci i predvez konusni plivajuci. Je li dobro?
![]()
falco je napisao(la):Nisam neki ekspert za štapove, premalo sam ih u životu probao, ali moram da dam komentar, pa nek me neko ispravi ako grešim.
Zašto bi apsolutni početnik uzimao kratak štap lagane klase ... pa još fast ??? ?
'Ajde da budem još precizniji:sebastian je napisao(la):kratak stap lake klase jer zeli covek da lovi na malim recicama suvom musicom...
jel vidis kako si vec pohvatao konce i sve dobro razumesRocket man je napisao(la):A to za nimfe da li treba odmah da nabavljam tonuci kanap i predvez ili mogu da stavim na plivajuci? Mislim rijecice su male i nema dubljih virova od 2m mozda ni toliko...