Noz,upaljac...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma znam ja koliko para toliko muzike nego samo kazem, ja neidem previse po zaraslim terenima, a i kad idem to je obicno leti u selu na Belom Timoku. Tako da bi meni i ova "socijalna" maceta od 3,5e vrsila funkciju (najverovatnije)!
A sto se tice ljubavi prema "cold steel weapons" :tbumb: ja imam perorez od mog cukundede kupljen negde pocetkom XX veka i totalno ga gotivim :aaa:!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
heh kada več pričamo tko šta nosi  :D ja godinama nosim original tanto 8) (još uvek reže ko britva) a pored toga sam nosio i ja švicarca kojega sam izgubio negde i sada planiram ponovo da ga nabavim. Sredstvo protiv smradova (krpelji i komarci) u spreju je ovde obavezna stvar budući da ovde ima dosta meningitisom zaraženih krpelja :'( upaljač samo ako idem daleko, daleko, daleko... Nosim po neki flaster. I ja sam gledao jednu mačetu u Ljubljani ali ne sečam se cene, beše ovakvog izgleda :D
hunting_machete.jpg

, uf mnogo ubava mi beše....i jsam nekada skupljao noževe :D  Ovakvu bi ja turio na leđa :smoke:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Uh....ajde kada je tema krenula u ovom pravcu, naravno ako se dalje bude razvijala lako cu je iseci, moram da priznam da sam i ja ljubitelj hladnog oruzja. Imao sam neki tanto koga polomih po Staroj Planini (ziveli Kinezi :doh: ). Trenutno moje uzbudjenje lezi u klasicnom Bowie nozu. Imam neki bezveze lovacki, kupljen na buvljaku za 8 evra.  Evo slicice!

Prilozi

• Meula Bowie 1.jpg
    Meula Bowie 1.jpg
    5 KB · Pregleda: 263

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Ma sta ce vam taj escajg, da li neko od vas nosi kondome u prsluku za slucaj da naleti na neku mladjahnu cobancicu. Primetio sam da su vecini musicara na ovom forumu fetis bas takve cobancice.  :hammer:

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
0
Ovakav bowie kakvog je Lucky postavio, sam imao u rukama baš od tog proizvođača.Mrak nož!A tebi Lucky mogu reći da imaš stila za "hladne igračke"! :tbumb:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
dr.lucky je napisao(la):
Uh....ajde kada je tema krenula u ovom pravcu, naravno ako se dalje bude razvijala lako cu je iseci, moram da priznam da sam i ja ljubitelj hladnog oruzja. Imao sam neki tanto koga polomih po Staroj Planini (ziveli Kinezi :doh: ). Trenutno moje uzbudjenje lezi u klasicnom Bowie nozu. Imam neki bezveze lovacki, kupljen na buvljaku za 8 evra.  Evo slicice!
Uf ma kakvi bezveze. Vidi ga samo kakav je ... Vampire slayer :)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja se izvinjavam, ali sam lose napisao moj predhodni post. Slika je noz koji me pali i koga bi voleo da imam. Dosta je skup, krajnje mi je nepotreban, ali me uzbudjuje da ga posedujem. Trenutno imam neki bezveze kupljen na buvljaku, koji mi super zavrsava posao, naravno za grube radove na terenu. Odsecanje glava krupnim klenovima, čerečenje pastrmki. Najvise volim da joj odsecem galvu i da je sutnem u prvi vir. A onda je rasporim i iznutrice bacim na prvu vrbu. Sto je manja pastrmka to bolje. Tada mi je izazov da šutiram glavu, jer je manja pa teže da se pogodi. jedva čekam da to probam sa lipljenima. Verujem da će to da mi pruži još veći užitak. Kako će da lepe lipljenske glave da lete, dok im se creva landaraju sa okolnih vrba! Sve ovo je cinizam, za one koje nisu pokapirali!
Salut

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Totalno sam zaboravio da imam i ja nesto sto moze posluziti ko mačeta, evo ovaj ogromni nož seče ko britva, dosta je i težak te za seckanje granja po šumi je odličan mada prava mačeta je malo duža i primerenija. U sredini je stari Bowie kojega nosim sa sobom od svoje osme godine :D a tanto ga je zamenio na mojim sadnjim planinarskim pohodima po hrvatskoj prije šest godina. Ovaj tanto ima i serijski bgroj...koć kakav pištoljčić. :D

Prilozi

• Case, Bowie i Tanto.JPG
    Case, Bowie i Tanto.JPG
    155,2 KB · Pregleda: 519
  • tanto serial Nr..jpg
    tanto serial Nr..jpg
    128,9 KB · Pregleda: 235

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ovim privim sam odusevljen, a za ostale šta reći. Vidi se kvalitet odmah.
Mene duša boli za Švajcarski armijski, koga mi je otac doneo iz nemačke pre 17 godinai koga sam izgubio pre 10 godina nege u ribolovu!

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja nosim onaj vojni noz aka Serbian Rambo stajl i naravno posto sam pusac uvek imam nekoliko upaljaca po dzepovima.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ducia je napisao(la):
Ja nosim onaj vojni noz aka Serbian Rambo stajl i naravno posto sam pusac uvek imam nekoliko upaljaca po dzepovima.

taj se da lepo bacati  :D dobro leti ;) :bye:

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
Na pecanje obicno nosim malu britvicu, grickalicu, (par) upaljaca jer sam okoreli pusac, a u rancu nosim i jedan malo veci noz jer volim da ribu ocistim na licu mesta a ne po povratku kuci... Pre sam imao obicaj da nosim i lovacki noz za pojasom, ali od nedavno sam ga prestao nositi... U principu uvek gledam da spakujem sve sto mi moze zatrebati na pecanju tako da se svasta moze naci u mom rancu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Odlicna kolekcija Seb.!
Roda Fly u pravu si druze ali problem je sto uvek kad ti treba noz ti ga ne ponese :) Ja imam taj problem. Sada nosim i sekiricu i noz :p (doduse ostavljam ih u kolima)

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
0
Da i još nešto, čuvajte svoje noževe i nipošto ih nemojte bacati(osim ako ste neki Zen majstor bacanja :D i imate specijalne noževe baš za to) u debla,panjeve i slične mete ako vam noževi nisu napravljeni baš za bacanje jer to vrlo često završava kobno za vaš ljubimac;pucanjem!Meni je osobno na jednom ribolovu prijatelj uspio slomiti nož debljine 5 mm!!! :doh:

Vrh Dno