Флеку ћеш скинути само трихлоретиленом .maric je napisao(la):Ma u pravu ste ne diram nista do sledece godine. Taman stize novi![]()
Kad je suv mozes da ga drzis kako god. Zguzvan, zarolan, obesen da visi...Sasvim nebitno.Mafke Fly je napisao(la):Kako bi trebalo da se odlozi kombinezon dok pauziramo ? Da li da se okrene nogavisama u vis zbog cirkulacije vazduha ( kao kod cizama )
ili da se okacui o tregere pravo. Naravno da ne dolazi u obzir naguzvati ga i nagurati u neki ugao.
Ja imam neki PVC Bear,par god,gotovo nov jer sam ga par puta koristio samo. Onako cistog i suvog sam samo spustio u kartonsku kutiju
na mestu gde piraka promaja slaba :-X
Da je neka zvucna firma i kvalitet,naravno da bih mu posvetio paznje. Znaci,u slucaju da kupim neki ''profi'',kako ga pravilno cuvati ?
oholi je napisao(la):Za njega miris plave ostrige....petrova preporuka
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
: Ja ne znam koliko si ti to ulitomaric je napisao(la):Dzolix ne bih bas peskom da trljam po G3 Simmsu![]()
dzolix je napisao(la):Mafke fly ovo sto sam ja naveo to je za goretexove a za taj pvc sa ugradjenom cizmom bolje da stoji urolan a ako hoces da ga kacis onda ti je bolje da ti cizme ,,stopalo,, budu prema gore to jest uhvacene nekom stipaljkom ,,nemoj da ti cizma na pvc kombinezonu budu okacene prema dole jer su teske i taj teret vremenom negativno utice na zastitu odijela,,,