Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Oholi nisam baš najbolje razumio ali ti si imao znači češće kontakt glava nimfa kod euro? Ja nisam zaista, kažem par puta neka sitnija nimfa kod mahetanja sa spagom i to je to ali mogu da zamislim šta je 5,5mm kad te strefi
Odlicna musica. Jedno vece kada nista drugo nije htelo stavio sam na drugi kraj strune Alexandru i lovio kao strimerom. Kako je to dobro radilo ne mogu da opisem, mnogo je udaraca pastrmki i pipkanja musice bilo. Interesantno je da se to desilo tada i nikada vise, probao sam jos par puta uopste nije bilo ni priblizno tako dobro i od tada joj slabo dajem sansu. Imao sam slicne rezultate i sa peter ross musicom loveci klena takodje je lepo radilo na povlacenje.
ja retko lovim pastrmku ali nikakve te ocekivane velike ribe nisam imao na nju, kao sto kolega rece i na peter rosa-po receptu urbana radjena 1990., nadao se bar klenovim ali mrka kapa. kobajagi u engleskoj, kako su pisali nekad bila aleksandra zabranjena. mozda treba ici na probu sa velicima, ko ga zna. a oholi to lepo izlaze, bravo!
@TMc jel bilo u leto secas li se? Tad se pijori mreste.... A aleksandra na muzjaka opasno lici.
@radezamora hvala puno. Ja sam aleksandru za klena koristio davno bas.... Posle je je do danas zabacio nisam.... Danas par riba na nju... Meni se bas dopada. Moracu joj dati jos malo minutaze...