Oholi's flytying corner

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.014
Oholi nisam baš najbolje razumio ali ti si imao znači češće kontakt glava nimfa kod euro? Ja nisam zaista, kažem par puta neka sitnija nimfa kod mahetanja sa spagom i to je to ali mogu da zamislim šta je 5,5mm kad te strefi

Sana

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2010.
Broj reagovanja
361
ja sam na kratkom glass blanku probao nimfu na extra long tippet...u potiljak ravno 4mm.... brate....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
@silvio moga greska care. Tokom euronimfarenja mi se nikada nije desilo. Nisam zarez iskoristio.

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.319
Odlicna musica. Jedno vece kada nista drugo nije htelo stavio sam na drugi kraj strune Alexandru i lovio kao strimerom. Kako je to dobro radilo ne mogu da opisem, mnogo je udaraca pastrmki i pipkanja musice bilo. Interesantno je da se to desilo tada i nikada vise, probao sam jos par puta uopste nije bilo ni priblizno tako dobro i od tada joj slabo dajem sansu. Imao sam slicne rezultate i sa peter ross musicom loveci klena takodje je lepo radilo na povlacenje.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
63
ja retko lovim pastrmku ali nikakve te ocekivane velike ribe nisam imao na nju, kao sto kolega rece i na peter rosa-po receptu urbana radjena 1990., nadao se bar klenovim ali mrka kapa. kobajagi u engleskoj, kako su pisali nekad bila aleksandra zabranjena. mozda treba ici na probu sa velicima, ko ga zna. a oholi to lepo izlaze, bravo!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
@TMc jel bilo u leto secas li se? Tad se pijori mreste.... A aleksandra na muzjaka opasno lici.

@radezamora hvala puno. Ja sam aleksandru za klena koristio davno bas.... Posle je je do danas zabacio nisam.... Danas par riba na nju... Meni se bas dopada. Moracu joj dati jos malo minutaze...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Cvorak i paun... Prilicno dobra kombinacija

Vrh Dno