Orvis Clearwater

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
U rangu do 30e ja mislim da nijedan stap nemoz da pridje panteru crnom :) ko nije probao nezna o cemu se radi,clan smoker je probao pa neka kaze utiske :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
ja samo ne zelim da mi se ovo desi......
https://www.youtube.com/watch?v=w_k7DfmxYn4

Pazi iz aviona se vidi kakav je ovo buzdovan od coveka, ljakse na kub. Volim kad se takvima desi ovo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
U rangu do 30e ja mislim da nijedan stap nemoz da pridje panteru crnom :) ko nije probao nezna o cemu se radi,clan smoker je probao pa neka kaze utiske :)

Rang od 30e ne postoji :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
razlog vise da ga ne menjas ako si zadovoljan sa stapom

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
simpson H je napisao(la):
Pazi iz aviona se vidi kakav je ovo buzdovan od coveka, ljakse na kub. Volim kad se takvima desi ovo.

Je pogledaj samo "tehniku zamaranja" ako je to moguce tako nazvati  :hammer:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
bolje mu je bilo s traktorom pa na pecanje mozda bi je nekako i izvuko  :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Meni je najjace kad je poceo da bacaka stap tamo ovamo a prvo uhvati kanap da pokusa rukama da je izvuce,pa kad se i riba otkaci,uhvati ga manija,cudo da nije zveknuo nekog od ovih sto su mu se smejali  :D :hammer: :bangbang: :samotuci:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
"Crna maco".............evo stapa za tebe, pardon stapova  :tbumb:

http://bfcflyfishing.com/en/bfc-c-22_107

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Možda se i ja za sledeču sezonu opremim jednom peticom Clearwater-a ali ovakvog http://www.orvis.com/store/product.aspx?pf_id=8Y38&dir_id=758&group_id=759&cat_id=14816&subcat_id=44168

;)

Dosta sam lovio ove sezone dhs devetkom ali vise zbog vezbe jer prejako je to da bi lovio tim sitnu pastrmku ciljano....ali da je zabavno jes vala... frljnes strimer vodenim zabacajem 25m + bez mnogo truda a ide i dalje, fijuu uzvodno popreko, drift dole do dna pa sving pa op op i malo malo pa se okaci gore kakva pastrmka....izuzetna zabava....

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Lep je ovo štapić  ;) što bi se reklo za dve ruke interesantna stvarčica  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Na koga si mislio pod ''bolid'' ?  :mad:

Mislim da nije mislio na tebe. Ovih dana su letile tu i tamo sale na tvoj racun pa si pomislio da je i ovo upuceno tebi. Mislim da je Vasilij komentarisao tipa sa onog video snimka...

Vrh Dno